من اومدم بگم اگه واقعا دختری بیا بغلم دیدم دو نفر لایکت کردن
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
عزییزم... ۱۱۰ مرتبه ذکر ( یا صاحب الزمان ادرکنی) بگو ۱۲ مرتبه آیت الکرسی بخون ان شاءالله هر ...
خسته شدم ب خدادیگه دوساله دارم همش عذاب میکشم توعقدمیخاستم جدابشم امااون بیشرف ب زن خودش تجاوزکردبرای اینکه نتونم طلاق بگیرم بعدم رفتم خونه خودم فک کردم ادم شده ولی نشده بود
من دخترم بخدا🙄بگم مریض اینام نیستم مشکل روانی م ندارم فقط یهو بیدارشدم ترسیدم نمدونم چرا
خب باشه حالا بیا بغلم دختر گلم
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
ازاون جداشده خیلی زیادطول نکشیده دومیش ولی الان فهمیدم ک دوسالع بامن بوده بایه زن صیغه ای هم ب اسم سارابوده والانم باهاش رابطه داره حتاولی ی مدرک معتبرندارمک تودادگاه ثابت کنم اون هنوزازمن طلب کارم هست فقط درخاست پرینت تماساشودادم ک اون صدتاخط داره حتاخطاشم ب اسم داداششه