2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بخاطر همین تیر کشیدن رفتم دکتر... دکتر آنچنان مسخرم کرد که نگوووو

گفت اصلا در علم پزشکی همچین چیزی ندااااریم..

بعدم دارو بهم نداد بخدا😐

من زیر بغل و کنار گردن و کشاله ران همش تیر میکشید .ولی ورم نداشت. من سونو هم دادم تا خیالم راحت شد

حدود 1 ماه و نیم درد داشتم و بعد خوب شد. مکمل ویتامین سی هم سرخود استفاده کردم.

خدایا کاش واقعا وجود داشتی...کاش واقعی بودی😢😢😢😢
من بخاطر همین تیر کشیدن رفتم دکتر... دکتر آنچنان مسخرم کرد که نگوووو گفت اصلا در علم پزشکی همچین چی ...

دقیقا 

منم زیر بغلم هم هست ولی کشاله رونم بیشتره 

ورم هم نداره هی دست میزنم کشاله رودمو یه چیزایی هست گوله گوله ولی فکر نکنم اونا چیزی باشه کوچیکن 

ولی علاوه بر غدد لنفاوی جاهای دیگم مثلا انگشتم هم تیر میکشه همینجوری 

یه بار چند ماه پیش هم اینجوری بودم چند روز بعد خوب شد 

فکر میکنم از اعصاب بلشه

دقیقا  منم زیر بغلم هم هست ولی کشاله رونم بیشتره  ورم هم نداره هی دست میزنم کشاله رودمو ...

اره احتمالا از اعصابه

بهتره آدم اصلا روشن تمرکز نکنه 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
دقیقا  منم زیر بغلم هم هست ولی کشاله رونم بیشتره  ورم هم نداره هی دست میزنم کشاله رودمو ...

ببخشید عزیزم نمیخوام نگرانت کنم. ولی کشاله ران اگر گره های لنفاویش ورم کنه یا هر چی ،به سختی آدم متوجه اش میشه.بنظرم سرسری نگیر و حتما برو یه سونو بده...مطمئنم چیزی نیست ولی خو باز بری  بهتره.خیالت راحت میشه.

من متاسفانه وسواس بیماری دارم و هر روز یه بیماری جدید واسه خودم تصور میکنم.بخاطر همین دیگه خونوادم چندان اهمیت نمیدن ب حرفام😂

ولی شما بنظرم بهتره به دکتر مراجعه کنید.دکتر غدد هم نتونستی یه دکتر داخلی برو.

ببخشید عزیزم نمیخوام نگرانت کنم. ولی کشاله ران اگر گره های لنفاویش ورم کنه یا هر چی ،به سختی آدم متو ...

اره ولی ورم خس نمیکنم 

به نظرم دردشم داره بهتر میشه 

فقط اگه کشاله ام بود اره ولی همه جامه 

مثلا روی انگشت پامم تیر میکشه ول میکنه 

دیروز رو کشاله رونم حساس شدم بیشتر حس میکنم 

اخه یه چند روز پیش هم ترشحم زیاد بود 

شاید برای اون بوده و داره خوب میشه 

انشالله که خوب میشه 

اگه نشد میرم دکتر 

ولی چیز خاصی فکر نکنم باسه 

من خودم خودبیمارپنداری شدید داشتم ولی حالا بهترم تا حدودی

خانواده منم حرفامو جدی نمیگیرن و میگن پولامونو همش میری دکتر و همیشه هم هیچی نیست و دکترا بهت میخندن 

اره ولی ورم خس نمیکنم  به نظرم دردشم داره بهتر میشه  فقط اگه کشاله ام بود اره ولی همه جا ...

آهاااان

شما هم وسواس بیماری دارید😔😖

بد چیزیه لامصب

پارسال قد چی پول حروم آزمایشهای قلب دادم😢 بعد معلوم شد رفلاکس اسید بوده😐

من وقتی خوب شدم که بخاطر شرایط زندگیم آرزوی (معذرت میخوام)مرگ کردم و از اون موقع تا حالا دیگه مشکلی نداشتم.5 ماهه راحتم بخدااا