2777
2789
منم pco بودم عزیزم الان هم به لطف خدا باردارم پس مطمئن باش میشه

واقعا؟

چ خوب خدا حفظش کنه نی نی رو 

من تا حالا هیچوقت اقدام نکردم و یکسال هم میخوام صبر کنم بعد اقدام کنم 

امیدوارم این صبر یکساله مشکل ساز نشه 

شما منتظر هم موندیم؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب پس دقیق تر بهم بگو کی بخورم چنتا . و حین خوردن اون قرص چیز دیگ ای نخورم؟مث قرص ویتاگنوس یا عرق را ...

نه هیچی نخور روز پنجم پریودیت بخور یه هفته تا دهروز که تخمکاتو تحریک کنه  ازون بعد قط کنی  لکه بینی یروز بعدش عملیات تاچندروز مطمعنم صدرصد تضمینی اگه واقعن فقد تخمکات تنبلن

اگه نذر آقا امام زمان باشه  چقد کمک میکردی برا حاجت روایی💚
ممنون  خانما من کلا پریودم نا منظم و شاید ۵۰ روز یبار پریود شم شایدم بیشتر  مشکلم هم pco ...

والا عزیزم منم pco بودم اما دکترم هیچوقت همچین حرفی نزد اما کلا سونو هم که میرفتم پزشک رادیولوژی میگفت تا پریودت منظم نشده باردار نشو، الان هم لااقل تو این یکسال پیگیر باش برای تنظیم پریودت که انشاا... بعدش سریع نتیجه بگیری و اینکه با دکتر دیگه هم مشورت کن، اما آخه سنی هم نداری که دکتر این حرف زده برام جای تعجب داره

نه هیچی نخور روز پنجم پریودیت بخور یه هفته تا دهروز که تخمکاتو تحریک کنه  ازون بعد قط کنی  ...

از روز 5 پریود روزی یکی بخورم تا 5 روز . اسم قرصشو چ بگم داروخونه

والا عزیزم منم pco بودم اما دکترم هیچوقت همچین حرفی نزد اما کلا سونو هم که میرفتم پزشک رادیولوژی میگ ...

والا گفتم خانم دکتر یسال دیگه جلوگیری کنم اشکال نداره ؟

گف من تضمینی نمیدم اصلا خودت میدونی من میگم دیگه جلوگیری نکن

گف ما به کسایی که پی سی او هستن توصیه می‌کنیم جلوگیری نکنن  

منم ترسیدم 

واقعا؟ چ خوب خدا حفظش کنه نی نی رو  من تا حالا هیچوقت اقدام نکردم و یکسال هم میخوام صبر کنم ب ...

مرسی عزیزدلم ❤️ انشاا... روزی شما

من حدود 4 ساله ازدواج کردم تو این مدت هم اقدام جدی برای بارداری نداشتم و گاهی اوقات جلوگیریمون طبیعی بود گاهی هم داروهایی که دکتر برای تنظیم سیکلم و کم کردن دردام میداد حالت جلوگیری داشت، تو این سال هم خیلی یهویی باردار شدم 

مرسی عزیزدلم ❤️ من حدود 4 ساله ازدواج کردم تو این مدت هم اقدام جدی برای بارداری نداشتم و گاهی اوقات ...

عزیییزم🥺❤❤❤ 

فک نکنم مشکل ساز باشه این همه آدم با پی سی او باردار شدن بیخیال دکتره یه چیزی گف 😂