میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هم سن و سال های شما الان دنبال آرزوهاشونن، هدف برای زندگیشون مشخص کردن، میخوان شاغل بشن، دنبال ماجراجویی و کشف این دنیان. خودتو از الان درگیر بچه نکن. توروخدا
18.دگ هم خودم هم شوهرم بچه دوس داریم فک میکنم نیازه
نگران نباش عزیزم
من دو نفره میشناسم تنبلی تخمدان داشتن باردار شدن
تازه یکی همسرشم مشکل داشت
تحت نظر دکتر بودن
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
ببین ی راه حل ساده اسون ببین بعد پریودیت هفت قرص زردا ضد بارداری بخور بعد نخور اینا تخم دوناتو تحریک میکنن بعدشم بمون روز دهم یا یازدهم بعد پریودیت بدون جلوگیری اقدام کن توپایی هست بزرگ بادشون میکنی رو اونا بخواب پاهتم بده بالا
اگه نذر آقا امام زمان باشه چقد کمک میکردی برا حاجت روایی💚