2777
2789
عنوان

زن عموم

877 بازدید | 68 پست

فقط ۱۵ سال ازمن بزرگتره پسرشو دوماد کرد ومن هنوزبچه ندارم.خدایا چرا😭

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

انشالله قسمتت بشه ولی زندگی هرکس مثل هم نیست

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالله قسمتت بشه ولی زندگی هرکس مثل هم نیست

سنم دیگه بالاس برامادرشدن خیلی ناراحتم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
واعزیزم ناراحت نکن خودتو توهم بچه دارمیشی ب امیدخدا

کی دیگه.سنم بالارفته.سالمیم ولی خدا میگه نه.چرا

همین که زنعموتون بوی بی‌ناموسی نمیده خداروشکر 😐💔😂

خخ زن عموم عشقه عاشقشم

مسابقه نیست که دوست منم همسن منه بچه اش دانشجو هست  من هنوز بچه دبستانی دارم

نگران سنمم