saberehhhhhh مدیر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40650 عنوان داداش دارشدم 😍😍😍+عکس | مشاهده متن کامل بحث + 55172 بازدید | 625 پست سلام بچه ها.بالاخره داداشی که تاچندروزپیش فکرمیکیردیم آبجیه به دنیااومد 🤩اگه اسم تک ،خاص وسنگین پسرونه سراغ دارید بگید تک وخاص وسنگین باشه ها😅مرررسی😘 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤 1400/09/19 | 00:31 24 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_مجنون_نینی عضویت: 1396/06/12 تعداد پست: 2667 کارن.تیام.مسیحا.کیارش.رادین یه خانومی تو نی نی سایت هست اسمش تیام هست 💞خدایا عاشقتم💞
آشپز_باشی_هستم عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 6189 یعنی چی تا چند روز پیش فکر میکردین دختره؟؟؟مگه میشه سونو اینا تا روز آخر غلط باشن؟
dokhtarekord عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 335 روح الله...سیدعلی.. ابراهیم.... خیلی خفن هم اسم اماما بذار 🤕
ایستمیرم عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 4023 سه ساعته منتظرعکس برادرتیم هامن شوهرمیخوام آقاغنتیمته ازالان روش حساب کنم وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 34110 سلامت باشی چراسونوداده بودولی تویکی احتمال دخترداده بودن وبقیه اصلامعلوم نمیشده آخه چطور ممکنه،تو آنومالی حتی رحم و تخمدانای دخترمو نشونم داد خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
**المیرا** عضویت: 1392/06/04 تعداد پست: 53531 روح الله...سیدعلی.. ابراهیم.... خیلی خفن هم اسم اماما بذار سیده مگه که سید علی بذاره😄😄😄
یکی_یه_دونه_شم عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 3635 آخ آخ ببخشید فسقلی😍🥰😋 اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
ایستمیرم عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 4023 آخ آخ ببخشید وای گوگولی😍😍😍 وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪
saberehhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40650 تک دختر بودی؟ مبارکه نه دوتادختریم 😁سلامت باشید💖 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
سارای1400 عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 25116 چرا ؟ چند سالی هست دیگه نمیذارنچون اسم یه مقام مثلا امیر سرلشگر.... خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
درخت_لوفا عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 1297 آخ آخ ببخشید الهیییی من عاشق این فرشته هااام🥺😍😍خدا حفظش کنه 😘 🍃برای خوشبخت شدنم ی صلوات میفرستی؟💐
saberehhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40650 ینی تا روزای اخر گفته بودن دختره بعد یهو پسر شد؟؟؟ اسم پسرم آیهان به نظرم خاص ترین اسم دنیاست آره 😂آیهان داریم توفامیل☹ راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
تیام_تتلیتی عضویت: 1400/09/07 تعداد پست: 3964 یه خانومی تو نی نی سایت هست اسمش تیام هست منم 😂💙 1400.9.12 ساعت 8 و 36 دقیقه شب... 💔
survivorشامپیونberka عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 4876 خودت چن سالته بزارید مهیار پسرمه اسم پسر منم مهیار🥰 🥀بنام خداوند رنگین کمان🥀