جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
دختر ترک تبار❤کاربری واگذار شده ست قبلا با شماره من مال دوستم بوده و در تاریخ 17/10/1400 ب دست من سپرده شد .....بانوی سرباز...اگ کاربریو خودم ساخته بودم اسمشو میزاشتم میقولی 🤣❤
دختر ترک تبار❤کاربری واگذار شده ست قبلا با شماره من مال دوستم بوده و در تاریخ 17/10/1400 ب دست من سپرده شد .....بانوی سرباز...اگ کاربریو خودم ساخته بودم اسمشو میزاشتم میقولی 🤣❤
♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️ آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑 یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار میکرد، منم موقع پیاده شدن میلنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪