2777
2789
عنوان

عاشق زنمم

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 29 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی شده بود؟

اي دير يافته با تو سخن مي گويم ،بسان ابر که با توفان،بسان علف که با صحرا،بسان باران که با دريا،بسان پرنده که با بهار،بسان درخت که با جنگل سخن مي گويد،زيرا که من ريشه هاي تو را دريافته ام،زيرا که صداي من،با صداي تو آشناست

مامانش تعریف کرد این عروسم کلا فرشته ست... انقد خوب درست حل کرد این قضیه رو که همه مون موندیم... پسرمو الان تو مشتش گرفته، مهسا از دهنش نمیفته... هر شب پیششه 

گفتم چجوری اخه معجزه شده؟ گفت نه ، اومد باهام صحبت کردو گفت میدونم قبلا علیرضا عاشق یکی دیگه بوده من خودم تلاشمو میکنم اگه درست نشد جدا میشم چون واقعا سختمه

میگه عروسم شروع کرد رفتن باشگاه و اونم دیگه محل پسرم نمی‌داد و کلا همش سالن لیزر فول بادی و ارایشگاه ها بود... میگه واقعا از نظر ظاهری کلی به خودش رسبد و تغییر کرد

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت

خب

تو با همه ظرافتت قوی ترینی❤...تنها ترین افراد کسانی هستند که "خودشان" را ندارند مبادا میان زنانگی و مادرانه های سخاوت مندانه ات خودت را جا بگذاری دوست مهربان من😍❤
مامانش تعریف کرد این عروسم کلا فرشته ست... انقد خوب درست حل کرد این قضیه رو که همه مون موندیم... پسر ...

این دختر دیگه خیلی خانوم بوده که قبول کرده این قضیه رو و رفته خودشو عوض کرده من بودم اون پسر رو ول میکردم بره دنبال همون عشق سابقش هرکسی خودشو عوض نمیکنه واسه به دست آوردن همچین آدمی

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

منم گفتم خب پس پسرتون مشکلش ظاهری اینا بوده؟

میگه نمدونم والا ولی عروسم کلا شخصیتش یجور دیگه شد کلا مهربونتر و با ایمان تر ، خودش میگه کلی متوسل شده به حضرت زهرا و چله گرفته ...

اومدن خونمون دختره رو دیدم کلا فرق کرده بود اصن خودم هنگ بودم چقد شیک و مهربون به چشمم اومد...

کسی مورد مشابه داشته اطرافش 

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت