2777
2789

خودم اعتقادی به معجزه ندارم 

ولی با توجه به بیماری که داشتم چند سال قبل ، مادرم اعتقاد دارن معجزه بوده خوب شدنم 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

آره به جرعت میتونم بگم اون لحظه ای که انتظارشو نداشتم معجزه رخ داد برا همینم هر کسی که ناامیده بهش میگم یه روزی که انتظارشو نداری معجزه خدارو میبینی و دوس داری بغلش کنی و زار زار گریه کنی

..el miedo es estúpido, arrepentirse también

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره به جرعت میتونم بگم اون لحظه ای که انتظارشو نداشتم معجزه رخ داد برا همینم هر کسی که ناامیده بهش م ...

دعا کن معجزه زندگی منم اتفاق بیفته خسته شدم حالم بده

آره به جرعت میتونم بگم اون لحظه ای که انتظارشو نداشتم معجزه رخ داد برا همینم هر کسی که ناامیده بهش م ...

خوشبحالت برا دل منم دعا کن معجزه ببینم 

کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره🤭🤭😂😂😂😂😂🤭🤭
برات دعا میکنم حتما عزیزدلم الکی ناراحت نکن خودتو :)مطمئن باش که روزای خوبی قراره بیان سراغت   ...

خدا از دهنت بشنوه چند روزه دلم مثل سی و سرکه میجوشه فقط خدا می‌دونه چه حالی ام از نگرانی

کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره🤭🤭😂😂😂😂😂🤭🤭
خدا از دهنت بشنوه چند روزه دلم مثل سی و سرکه میجوشه فقط خدا می‌دونه چه حالی ام از نگرانی

برات دعا میکنم حتما عزیزم نگرانی رو بیخیال فقط خودت داغون میشی...میفهمم حالتو چون خودمم همینجوری بودم ولی یه جوری خدا هوامو داشته که خودمم خبر نداشتم:)برا تو هم همینطوره قطعا  

..el miedo es estúpido, arrepentirse también
برات دعا میکنم حتما عزیزم نگرانی رو بیخیال فقط خودت داغون میشی...میفهمم حالتو چون خودمم همینجوری بود ...

ممنون واقعا خیلی ممنون دعام می‌کنی 

منم برای شما دعامیکنم⁦❤️⁩

من همیشه به خدا ایمان داشتم، نماز میخوندم

یه روز یه جوری برام معجزه کرد که به زندگی برگشتم

جوری که انقدر تحقیق کردم به اگاهی رسیدم، الان هرثانیه میگم خدایا شکرت و هرکس به خدا واقعا ایمان داشته باشه حتما معجزه میبینه ، خدایا شکرت❤

فقط اون معجزه یه حاجتی رو تودلم به وجود اورده که باعث شده امیدم به خدا بیشتر بشه ، وظایفمو انجام بدم تا خدا ازم راضی باشه، سعی کن بعد از تاپیک یه خورده سرچ کنی درمورد معجزه و این چیزا تا بیشتر برات قانع کننده باشه 

آمین شود هر آنچه میپنداری😍