2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو بابت عقده ای معلومه خیلی عقده ای هستی🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عکس ‍ نتی گذاشتی لو رفتی راجب عقده حرف میزنی عجب رویی داری قفل کن بابا گند زدی

شاید فقط بینی عمل باشه ولی بوتاکس اینا نداره 

چرا عزیزم اونام داره .زیاد خودت را اذیت نکن به عر حال با جراحی و زاویه عکس گرفتن و رتوش و فتوشاپ خوشگل هست .

ولی مطمئن باش تو شرایط معمولی و بدون ارایش با این همه جراحی که انجام داده این نیست‌.یعنی بری پیشش میبینی خودت زیباتری

خودت گفتی به بچه ها من خودم نمی‌دونم فیلره یا دماغ عملی ؟ بعد شما میدونین

قشنگ داشتی میگفتی خودتی که

دندوناتم گفتی کامپوزیته و جزو عمل زیبایی نیست

کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره🤭🤭😂😂😂😂😂🤭🤭

[QUOTE=218368679]🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ...[/QUOTEاگه میخواستم بگم مینوشتم خودم😅

خودت گفتی به بچه ها من خودم نمی‌دونم فیلره یا دماغ عملی ؟ بعد شما میدونین قشنگ داشتی میگفتی خودتی ک ...

گفتم کامپوزیت هست ک جز عمل نیست چون نیست  اگه میخواستم بگم خودمم میگفتم عکسم نظرتون بگین همچنین چیزی می‌نوشتم 🙁

چنااااااان با اطمینااااااان می گفتی که من مطمئنم عملی نداره و امکاااااان نداره ندونم که گفتم حتما یا خودتی یا یکی از اعضای خانوادت !!! 

ضمنا این همه سوال شد از شما از اول تاپیک که خودتون هستید یا نه ، کاش توجه می‌کردید به کاربرا و جواب می‌دادید 

وای واقعا.خداروشکر خیلی نگرانم

اره من خیلیا را دیدم پر لک شده و تیره و حتی لک های تیکه ای بزرگ که اصلا میگفتیم اینا نمیره از صورتش بعد زایمانش خوب شد کاملا .و دکترم گفته بود بهش میره..