2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 40 پست
[QUOTE=218360202]راستش من حس میکنم یه خبرایی جدی؟چجوری فک میکنی

اخه میگی گوشی رو شکسته اگه راست میگفت خودشو زنگ میزد بهت ثابت نمیکرد نه اینکه تهدید کنه

امیدوارم مثل یه پدرکه بچشو بایه قشنگتر عوض نمیکنه کسی بیاد تو زندگیتون که اونم هیچکس رو به بودن شما ترجیح نده😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمارشو دادم دوستم فردا بهش زنگ بزنه

خب دوستت چ کار میتونه بکنه مگ میگه دوس دختر فلانی هستم یا معرفی کامل میکنه خودت زنگ بزدی بهتر بود اونم پیش شوهرت ب شوهرت بگفتی خودت بهت زنگ بزن تا مطمعن بشم بهت دیگ بهت شک نکنم

اخه میگی گوشی رو شکسته اگه راست میگفت خودشو زنگ میزد بهت ثابت نمیکرد نه اینکه تهدید کنه

خیلی اصرار کرد زنگ بزنم میخواست گوشی منو بگیره زنگ بزنه خودم ندادم ترسیم اونم بشکونه آخه هر وقت عصبی میشه سر هرچی گوشی دم دستش باشه میشکونه

عضوگروه قرمزوزن اولیه ۸۰.وزن هفته قبل ۸۰.وزن هدف چالش ۶۸.وزن نهایی۶۰
خب دوستت چ کار میتونه بکنه مگ میگه دوس دختر فلانی هستم یا معرفی کامل میکنه خودت زنگ بزدی بهتر بود او ...

خودم نزاشتم زنگ بزنه خودش همش میخواست بزنگه .ترسیدم گوشیمو بشکونه

خب دوستت چ کار میتونه بکنه مگ میگه دوس دختر فلانی هستم یا معرفی کامل میکنه خودت زنگ بزدی بهتر بود او ...

گفتم دوستم زنگ بزنه بگه شماره شمارو دادن گفتن ویزیتور هستین میخواستم از شرکتتون جنس یگیرم.آخه شوهرم سوپرمارکت داره گاهی ویزیتور خان بهش زنگ میزنه.خودم حدس میزنم ویزیتوری چیزی بوده.ولی آخه چرا حذف کرده اسارو

خودم نزاشتم زنگ بزنه خودش همش میخواست بزنگه .ترسیدم گوشیمو بشکونه

اره حق هم داری شاید تو اشتباه شک کرده باشی ولی همیشه رو مردا همین کارو تاثیر باید انجام داد ک جرعت نکنه خیانت کنه وهمیشه ترس توبدنش باشه

اره حق هم داری شاید تو اشتباه شک کرده باشی ولی همیشه رو مردا همین کارو تاثیر باید انجام داد ک جرعت ن ...

همیشه میترسه ازمن ولی ب روی خودش نمیاره.ی بار پارسال ک شرکت داشت یکی از همکارای خانومش بهش اس داده بود اینم حذفش کرده بود بعدا خودم اسارو ریکاوری کردم کاملا کاری بود صحبتشون.پرسیدم چرا حذف کردی میگف حوصله سین جیم کردن تورو ندادم ک همش بپرسی چرا اس دادی و ازین حرفا