2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه

اشتباه کردی اگرم چیزی بوده با اینکارت دیگه حواسشو جمع میکنه میزاشتی مطمین میشدی بعد میگفتی

امیدوارم مثل یه پدرکه بچشو بایه قشنگتر عوض نمیکنه کسی بیاد تو زندگیتون که اونم هیچکس رو به بودن شما ترجیح نده😊
اشتباه کردی اگرم چیزی بوده با اینکارت دیگه حواسشو جمع میکنه میزاشتی مطمین میشدی بعد میگفتی

میدونم  اشتباه کردم

عضوگروه قرمزوزن اولیه ۸۰.وزن هفته قبل ۸۰.وزن هدف چالش ۶۸.وزن نهایی۶۰
اها خب پیشش زنگ بزدی تا خودشم پیشت بود هم خودت مطمعن بشدی هم شوهرت ترس بداشت ازت بگفت اگ یه وقت یه ا ...

اخه اگه زنگ میزدم بعدش شکم بیجا میبود دعوای بدی راه مینداخت

میدونم  اشتباه کردم

ازش عذرخواهی کن دیگه هم چیزی راجبش نگو گوشیشم یه مدت چک نکن بزا اعتمادشو جلب کنی 

امیدوارم مثل یه پدرکه بچشو بایه قشنگتر عوض نمیکنه کسی بیاد تو زندگیتون که اونم هیچکس رو به بودن شما ترجیح نده😊
ازش عذرخواهی کن دیگه هم چیزی راجبش نگو گوشیشم یه مدت چک نکن بزا اعتمادشو جلب کنی 

تاحالا چندین بارسر این حساسیت من دعوا راه انداختم

راستش من حس میکنم یه خبرایی بوده🥺

اخه اگه زنگ میزدم بعدش شکم بیجا میبود دعوای بدی راه مینداخت

ن وقتی گفت زنگ بزن باید زنگ بزدی سواستفاده میکنه شاید گفت بهش بگم‌زنگ‌بزن خجالت بکشه زنگ نزنه وهمه چی فراموش بشه باید زنگ بزدی اشتباه کردی اونم پیش خودش 

ن وقتی گفت زنگ بزن باید زنگ بزدی سواستفاده میکنه شاید گفت بهش بگم‌زنگ‌بزن خجالت بکشه زنگ نزنه وهمه چ ...

شمارشو دادم دوستم فردا بهش زنگ بزنه