2777
2789
عنوان

خوشبحالتون🙃🥰

1315 بازدید | 5 پست

بعضی‌از شما‌ها‌که زندگی‌آرومی‌دارین‌‌وکنار شوهر و بچه‌هاتون‌ یا پدر ومادرتون خوشین‌ وخیلی کم بحث ودعوا دارین خوشبحالتون قدر لحظه‌هاتونو‌بدونین و همین الان بگین خدایا شکرت😊💗🧿

منکه دلم لک زده برای یذره آرامش‌و حال خوب🤧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم اصلا کلمه ی خوشبحالش کلمه ی خوبی نیست.چون اگه کسی به جایی رسیده و یه چیز خوبی داره قطعا براش تلاش کرده و با خوشبحالش گفتن تمام تلاششو ندیده گرفتین.من خداروشکر دعوا و بحث خاصی با خانوادم ندارم و این نتیجه ی چهار سال تلاش کردن و روانکاویع

به نظرم اصلا کلمه ی خوشبحالش کلمه ی خوبی نیست.چون اگه کسی به جایی رسیده و یه چیز خوبی داره قطعا براش ...

منکه چیزی نگفتم😐بعضیا برای آرامششون تلاش میکنن بعضیام کلا زندگیشون آرومه به خودی خود فقط گفتم قدر بدونین وخداروشکرکنین

منکه چیزی نگفتم😐بعضیا برای آرامششون تلاش میکنن بعضیام کلا زندگیشون آرومه به خودی خود فقط گفتم قدر ب ...

هیچ کسی زندگیش به خودی خود آروم نیست عزیزم.

تاپیک آخرت رو خوندم که درباره جدایبت بود این تاپیکتم دیدم اومدم بگم که اختلاف نظر تو همه زندگیا هست منتها نحوه مدیریتش مهمه.محاله یه زن و مرد که جنسیت و دنیاشون متفاوته خانواده ها تربیت و شرایط رشدشون تو خانواده فرق داشته کنار هم قرار بگیرن و عین هم فکر کنن.

دختر قشنگم شما ۱۹ ساله ای و من جای مادر شمام.

حرفامو خوب گوش کن شما سن پایین ازدواج کردی وقتی که باید فقط به تحصیلت فکر میکردی و اجازه میدادی رشد شخصیتی و فکری پیدا کنی در عوض افتادی وسط گرداب زندگی مشترک بی تجربه بودی و نتونستی از پس اختلاف نظرها بر بیای و الان نتیجه اش شده این.

حالا هم غصه نخور  از تجربه ای که کسب کردی استفاده کن ،زندگی مشترک میدون جنگ نیست یه جاده ای هست که مقصدش مشترکه جفتتون توی یه راهید پس باید اهداف مشترک داشته باشید و به این فکر کنی که ما هستیم و من وتویی رو کنار بذارید.

گذشت و منطق حرف اول رو توی آرامش زندگی میزنه.

اگه به شوهرت برگشتی به حرفام فکر کن و متفاوت رفتار کن اگر هم نه به خودت فرصت بده که حداقل به سن ۲۵ ،۲۶ برسی و بعد مجدد ازدواج کنی  و در زندگی جدیدی که خواهی داشت موفق بشی.