2777
2789
عنوان

جدایی قطعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 36 پست
خیلی حالم بده خیلی خیلی خیلی

قربونت برم عزیزم

برات دعا میکنم تومسیری که پیش روت داری خدادلتو قرص کنه وقدمهات و استوار

عزیزم یه نگاه به عقب بنداز متاسفانه تو همراه خوبی نداشتی.انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اسی فکر کنم همسرت به خاطر اینکه بگه من قدرت دارم توانایی دارم اذیتت میکنه هنوزبزرگ نشده که مردانگیشو نشون بده یاد نداره چطور رفتار کنه این همه دلیل برخانواده اش داره که درست تربیت نکردنش  اگه توانایی شو داری رفتارشو عوض کنی ادامه بده به زندگی ات چون من می دونم بی پدری حتی با داشتن پشتوانه مالی خیلی سخت میشه واسه پسرت سعی کن هم رفتارهای بد خودتو هم همسرت رو شناسایی کنی وبا مشاور در ارتباط باشی گلم حتی شده مشاور تلفنی 

معجزه وقتى اتفاق ميفته كه جا نزنى، حتى وقتى ميخواى بيخيال بشى. اين جهان هميشه عاشق قلب هاى سر سخت میشه 💚

ملودی حالت خوبه کجایی؟

سلام عزیزم ممنونم که به فکرمی 

چند روز پیش مادر شوهرم به بابام زنگ زد که رفتیم پیش ملا فهمیدیم اینارو طلسم کردن و باطل کردیم گفتن چند وقتی باید بگذره « منطقشون منو کشته» 

خلاصه استوریای شوهرم رو چک میکنم هر روز الکل مصرف میکنه « خط قرمزم» استوریای میذاره با این محتوا که حالا که رفتی دیگه حق نداری برگردی 

یا استوریای رفتن از این شهر 

یا دلتنگی و یجوری استوری میذاره انگار من بهش خیانت کردم 

با کسایی که ازشون متنفرم عکس میذاره 

« اون نمیدونه که من چکش میکنم با یه اکانت دیگه نگاه میکنم»

و اما من ارشد ثبت نام کردم « ک شوهرم شدیدا مخالف بود قبلا حتی نمیذاشت حرفش رو بزنم » 

کتاب هم سفارش دادم 

تصمیم جدیه برای خوندن 

گچ رو در بیارم میرم کلاس رانندگی 

بالاخره این دو تا امتیاز رو میگیرم 

چه برگرده میگم که باید قبول کنه یا هم واقعا بره 

اکه هم برنگشت من چیز زیادی رو از دست ندادم 

شاید باورت نشه اما دلم براش تنگ شده بالاخره روزای خوبی با هم داشتیم بعضی وقتا 

اما اعصابم خیلی آرومه 

من وقتی با اون زیر سقف بودم استرس همه وجودم رو گرفته بود هیچ آرامشی باهاش نداشتم فقط دوستش داشتم همین 

همیشه مشاجره و بی منطق بودنا و کج فهمیاش منو به جنون میرسوند ، برام دعا کن که قوی بمونم و زور دلتنگی نزنه همه چیز رو خراب نکنه 

بالاخره اون اولین عشق زندگیم بود و فراموش کردنش اصلا راحت نیست هر چقدر هم بد باشه 

...
سلام عزیزم ممنونم که به فکرمی  چند روز پیش مادر شوهرم به بابام زنگ زد که رفتیم پیش ملا فهمیدیم ...

عزیزم برات دعا میکنم که زندگی آرومی داشته باشی آدم فقط یک بار حق زندگی داره حداقل باید آرامش داشته باشه ولی سعی کن موفق باشی از هیچ کسی توقع نداشته باشی  خانم خودت باشی چه به این زندگی برگردی چه برنگردی خودت رو دست کم نگیر

معجزه وقتى اتفاق ميفته كه جا نزنى، حتى وقتى ميخواى بيخيال بشى. اين جهان هميشه عاشق قلب هاى سر سخت میشه 💚