2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آخه بسته به این که کاشت مو با چه روشی انجام بشه هزینه ی اون متفاوت هستش. همچنین این که تو کلینیک کاشت مو و یا کاشت ابرو انجام بدید هم رو این مووضع تاثیر گذار هست. ولی من تعریف کلینیک دکتر رابط رو برای کاشت مو خیلی شنیدم. که لینکش رو براتن میذارم خودتون می تونید باهاشون تماس بگیرید و شرایط کاشت مو رو ازشون بپرسید.

سلام 

با توجه به موردی که مطرح نمودید، مایلم تجربه خودم در رابطه با تقویت ریشه مو را در اختیار شما عزیزان  قرار دهم. 

بنده از هیر فیلر استفاده کرده م و جواب بسیار خوبی دریافت کردم. در این رابطه باید اضافه کنم که فیلر مو  گردش خون در پوست سر را سرعت بخشیده و به احیاء فولیکول ها و ایجاد رویش موهای قوی تر کمک می کند. در این محصول از طریق آزادسازی ثابت و تنظیم شده و نفوذ ترکیبات فعال به درون پوست ، کارآیی پپتید ها تقویت شده است.

بر اساس آزمایشات انجام شده توسط شرکت کارژن، کارآیی هر یک از پپتیدها مورد استفاده در ساختار فیلر مو در رویش مجدد مو و فرآیند ریزش مو از طریق آزمایشات مختلف تایید شده است.

بستگی دراه کجا مو بکاری البته .. هزینه ها متفاوته ولی خوب چون یباره بهتره یه جای خوب بری که نتیجه بگیری... شوهر من  چون خیلی فوتبالیه گفت من باید جایی برم که کریم باقری مو کاشته رفت کلینیک دکتر نیلفروش زاده الان تراکم موهاش خیلی زیاد شده خط رویش موهاشم خیلی تابلو نیست که کاشته

من تو سایتا خیلی گشتم . سایت پزشکا 10 از بهترین دکتر کاشت مو در تهران و روش های کاشت مو رو معرفی کرده براتون لینکشو میزارم. و شما کدوم دکتر رو پیشنهاد می کنید؟ https://pezeshka.com/the-best-hair-transplant-doctor-in-tehran-list-10/

کاشت مو با توجه به ناحیه کاشت و میزان طاسی سر هزینه اش متفاوت میشه.

پیشنهاد میکنم کلینیک دکتر نوریان رو تو گوگل سرچ کنید سایتش میاد که نمونه هاشون تو سایت هست. خوبیش اینه خود دکتر کامل مشاوره رایگان دارن و تمامی موارد لازم برای کاشت رو چک میکنن و میزان تراکمی که میشه کاشت کرد رو بهتون اعلام میکنند.

اگر تصمیم به کاشت دارید پیشنهاد میکنم حتما از مشاوره ایشون استفاده کنید. 

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز