madrese مدیر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 789 عنوان زندگی در ترکیه | مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 37 پست سلام زندگی توی ترکیه خوبه؟ 1400/09/18 | 19:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
77harli عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 7420 آره اونجا میشه دوست زیاد پیدا کرد؟ من توصیه نمیکنم چون فرهنگ ها باهم فرق میکنه شما الان همینجا جرعت میکنی تو کشور خودت تنها زندگی کنی ؟کسانی هم منتظرت نیستن که بری و باهاشون دوست صمیمی بشی 🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁
77harli عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 7420 اونجا با غریبه ها میشه باهاشون خودمونی شد؟ نه فک نکنم 🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9477 نه دیگه الان قبلا شاید بستگی داره کدوم شهرش بخوای بری عزیزم واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
madrese مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 789 تا انتظاراتت از خوبي چي باشد طبیعت، مردم خوب، امکانات داشته باشه
madrese مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 789 بستگی داره کدوم شهرش بخوای بری عزیزم شهر بورسیا خوبه؟
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9477 شهر بورسیا خوبه؟ بورسا منظورته؟ اره سرسبز و خوبه ولی من شهرای دیگه رو ترجیح میدم واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
nikoo1400 عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 10158 بستگی داره کدوم شهرش بخوای بری عزیزم نه دیگه الان نه حال گردش دارم نه حوصله دیگه از من گذشته