2777
2789
خداییش خیلی فرق داره باایران. فرهنگشون خیلی شبیه ولی باز باایران فرق داره خیلی ازنظر اقتصادی تفریحی. ...

نسبت ب اروپا گفتم ترکیه تفاوت چندانی نسبت به ایران در مقایسه باایران و کشورهای اروپایی نداره 

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
اگه پول زیاد نداشته باشی اونجا میشه با کار کردن اونجا پولدار شد؟

نه نمیشه پولدار شد فقط میشه زندگی کرد مثل ژاپن نیس که بری پولدار شی برگردی

🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

♎♎ترکیه شهر بورسیا خوبه؟ میخام یه کشوری برم که (مردم خوب، طبیعت، امکانات عالی) داشته باشه

اگه یه کشور دیگه بجز ترکیه خوب باشه برای زندگی معرفی میکنین، ولی بعضی از کشور ها مردم خوبی ندارن به کشوری باشه که مردمش خوب باشه خونگرم باشن

♎♎ترکیه شهر بورسیا خوبه؟ میخام یه کشوری برم که (مردم خوب، طبیعت، امکانات عالی) داشته باشه

خب برو همین شمال خودمون هم مردمشون عالی هستن هم میتونی شهری مثل گیلان رو بری که جنگلی باشه و امکانات هم بد نیس خوبه

اگه یه کشور دیگه بجز ترکیه خوب باشه برای زندگی معرفی میکنین، ولی بعضی از کشور ها مردم خوبی ندارن به ...

تنهایی میخوای بری ؟

و اینکه آیا تحمل غربت از وطن دور شدن و همچنین خانواده رو داری؟

اروپا مردمش خوبن؟

بستگی داره خیلی جاها هست اصلا از ایرانیا خوش ندارن 😂😑😑

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎