madrese مدیر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 789 عنوان زندگی در ترکیه | مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 37 پست سلام زندگی توی ترکیه خوبه؟ 1400/09/18 | 19:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9477 خداییش خیلی فرق داره باایران. فرهنگشون خیلی شبیه ولی باز باایران فرق داره خیلی ازنظر اقتصادی تفریحی. ... نسبت ب اروپا گفتم ترکیه تفاوت چندانی نسبت به ایران در مقایسه باایران و کشورهای اروپایی نداره واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
77harli عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 7420 اگه پول زیاد نداشته باشی اونجا میشه با کار کردن اونجا پولدار شد؟ نه نمیشه پولدار شد فقط میشه زندگی کرد مثل ژاپن نیس که بری پولدار شی برگردی 🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁
madrese مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 789 ♎♎ترکیه شهر بورسیا خوبه؟ میخام یه کشوری برم که (مردم خوب، طبیعت، امکانات عالی) داشته باشه اگه یه کشور دیگه بجز ترکیه خوب باشه برای زندگی معرفی میکنین، ولی بعضی از کشور ها مردم خوبی ندارن به کشوری باشه که مردمش خوب باشه خونگرم باشن
77harli عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 7420 ♎♎ترکیه شهر بورسیا خوبه؟ میخام یه کشوری برم که (مردم خوب، طبیعت، امکانات عالی) داشته باشه خب برو همین شمال خودمون هم مردمشون عالی هستن هم میتونی شهری مثل گیلان رو بری که جنگلی باشه و امکانات هم بد نیس خوبه 🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁
madrese مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 789 خب برو همین شمال خودمون هم مردمشون عالی هستن هم میتونی شهری مثل گیلان رو بری که جنگلی باشه و امکانات ... امکانات خارج بهتره
77harli عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 7420 اگه یه کشور دیگه بجز ترکیه خوب باشه برای زندگی معرفی میکنین، ولی بعضی از کشور ها مردم خوبی ندارن به ... تنهایی میخوای بری ؟و اینکه آیا تحمل غربت از وطن دور شدن و همچنین خانواده رو داری؟ 🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁
madrese مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 789 نسبت ب اروپا گفتم ترکیه تفاوت چندانی نسبت به ایران در مقایسه باایران و کشورهای اروپایی نداره اروپا مردمش خوبن؟
77harli عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 7420 امکانات خارج بهتره ترکیه با ایران فرق چندانی ندارد بجز حجاب 🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9477 اروپا مردمش خوبن؟ بستگی داره خیلی جاها هست اصلا از ایرانیا خوش ندارن 😂😑😑 واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
madrese مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 789 تنهایی میخوای بری ؟ و اینکه آیا تحمل غربت از وطن دور شدن و همچنین خانواده رو داری؟ آره اونجا میشه دوست زیاد پیدا کرد؟
77harli عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 7420 اروپا مردمش خوبن؟ گلم همه جا خوب و بد داره اروپایی ها با خواهر برادراشونم رفت و آمد ندارن مثل ایران نیس که همه با هم خودمونی هستن 🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁
nikoo1400 عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 10158 سفر ترکیه یکی از راحت ترین سفراییه ک هرایرانی میتونه بره قطعا شمام میتونی نه دیگه الان قبلا شاید
madrese مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 789 تنهایی میخوای بری ؟ و اینکه آیا تحمل غربت از وطن دور شدن و همچنین خانواده رو داری؟ چه کشوری برم خوبه؟
hvhvv عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3094 نسبت ب اروپا گفتم ترکیه تفاوت چندانی نسبت به ایران در مقایسه باایران و کشورهای اروپایی نداره خب اره اروپا یچیز دیگس.
madrese مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 789 گلم همه جا خوب و بد داره اروپایی ها با خواهر برادراشونم رفت و آمد ندارن مثل ایران نیس که همه ... اونجا با غریبه ها میشه باهاشون خودمونی شد؟