امشب درهای رحمت خدا بازه سالروز میلاد بانوی قهرمان کربلاس ازتون خواهش میکنم برا سلامتی دخترم دعا کنید فکر این که دیگ نمیتونه مث یه ادم معمولی زندگی کنه داغونم کرده حتی ادویه و ادامس و رب و هر چی که فکرشو بکنید رو باید بدون گلوتن استفاده کنه
برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘 هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘 هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...
عزیزم خدا رو شکر کن که فهمیدی انشالله خدا شفا بده اما من ۲۷ ساله بعد یک عمر درد تازه فهمیدم س ...
کاش منم نمیفهمیدم حداقل میتونست هر غذایی رو دوست داشت میخورد بزرگ که بشه رعایت رژیم براش راحتتره
یه ماده غذاییه که تو گندم هست تو بیماری سلیاک هر جی توش آرد گتدم باشه نمی تونن بخورن
ای کاش فقط به همین ختم میشد ف کنم تنها چیزی که میتونه با خیال راحت بخوره اب و چایی اخه میگن همه چیزایی که بسته بندی شده و فراوری نباید استفاده بشه چون گلوتن داره