همه ازش تعریف میکنن.ولی راستش من کلا سبک گابریل گارسیا رو دوست ندارم.
✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
داستان یک قرن زندگی بوئیندیاها.. سبک رئالیسم جادویی اگه کتابخوان حرفه ای هستی بخون البته پیشنهادم اینه قلم و کاغذی کنارت داشته باشی و اسامی و رابطه ها رو یادداشت کنی ک گیج نشی.. من هشت باری خوندمش یکی از شاهکارهای ادبیات جهان
من خوندم.... خب کتاب سنگین و ساختار خاصی داره... ولی درک آدم احساس موجی می کنه دنیا زندگی همه پوچ و مزخرفات ه توی این کتاب.... پوچ پوچ پوچ.. هیچی نداره...
من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....