2777
2789
عنوان

دختر خالم

187 بازدید | 12 پست

بچه ها ی دختر خاله پولدار دارم مرتب برا خودش خرید میکنه مانتو های میلیونی 

حالا من هر چی بخرم فوری میگه بده دستم بپوشم 

مانتو های خودش زیر 500نیس  من ی شومیز مانتویی 100تومنی خریدم برا یلدا اومد خونم  دارم میرم بیرون بده بپوشم 

من بدم میاد لباسم کسی بپوشه 

خودش هم اگ چیزی بخوام میده ها انجر نیس نده حتی اگح چیز چند میلیونی باشه 

اما من بدم میاد لباس کس دیگح بپوشم 

الان شومیز نازنینم برد  هنوز نپوشیدم خودم  چیجور بهش بگم نهههههه اخه چند بار گفم من ن میگرم میدم باز پر روووو

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

وسایلای گ من میخرم  نصف مال اونم نیستا باز همش چشمش مال منو میگیره خب من اونومیخواستم یلدا بپوشم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تو هم ازش لباسای شیک بگیر من اول به طرف نگاه میکنم اگه ببینم تمیزه نظافت خودش رو رعایت میکنه بو عرق نمیده امانت داره لباسام رو میدم 

لوبیاپلوباسالادشیراز و لوبیاپلوباترشی سابقم 😍 که زدن ترکوندم 😂😁😁 
همینا رو به خودش بگو خب🙄

ای بابا گفتم گف باشه باز میذاره تو پلاستیک برمیدر

خب تو هم ازش لباسای شیک بگیر من اول به طرف نگاه میکنم اگه ببینم تمیزه نظافت خودش رو رعایت میکنه بو ع ...

خوشم نمیاد اصلا حساسم

خب سلیقتو دوس داره واسه همین.بنظرم نشون نده!نبینه متوجه خرید جدیدت که نمیشه! یعنی میشه؟ 

بله میشه چون تو تنم میبینه میگه ااا بذار من دترم میرم بپوشم دامن و پیرهن ساحلیم دستشه رفت قشم عکس گرفته گفتم بشور فردا بیار گف میارم خونتون میشورم  اونم بی اجازه برد  ب خدا ی هودی خریده950 خب ادرس مانتو فروشی دادژ ی شومیز 170تمنی میخرید اگه دوس داش

پس مجبوری رک بگی بهش

ب خدا جمعه قبلی اومد خونمون دور کمدم دخترم یک سال ونیمشه هی ازش میکشید میداد ب من گفتم نگا دخترمم میدونه من حساسم خوشم نمیاد کسی دست ب لباسم بزنه گف اره قربونش برم  برداشت چند تا رو خب  هم خیلی پولدار و لاکچریه  ایفون و ماشین خارجی و همه چی داره  ندار ک نیس بعد همین لباس یلدام دید گف بپوشم  بریم گفتم ن خودم چی بپکشم میدونی من بدم میاد امروز اومد بردشت رفت

ای بابا، درو باز نکن!نمیدونم دیگه چی بگم

ب خدا  اعصابم خراب کرده تازه خودش ی مزون داره مدلینگ هم هس  سنش هم کم نیست مثل گدا ها میاد برمیدرا