2777
2789
پس هم سن هستیم     متولد۶۱؟

انقدر سر رنگ خونه اذیت شدیم!  نقاشه زنگ می زد فحش ناموسی می داد!  پیامک فحش می داد!  فامیلش فرستاده بود محل کار شوهرم تهدیدش کنند!!   اصلا یه آشغالی بود!   فعلا با قانون رفتیم پیگیری کردیم!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه آدم بیخودی بوده ،حالا کارتون درست شد یا در گیرودار شکایتید؟

نه هنوز درگیر شکایت هستیم!   اصلا موقع دادگاه که می شه با این که اون تقصیر کار هست ما تنمون می لرزه و اعصابمون خرد می شه!! 

تصور کن یه آدم بی خودی هی بیاد سرتون داد بزنه و حرف بی خود بهتون بگه و نفرین کنه!!!  زنش از خودش بدتر!!!

کارشناس از دادگاه آمد دید کلی از کارش ایراد گرفت و گفت همه رنگ و دیوارها رو خراب کرده بعد که کارشناس رفت برگشته می گه شما با کارشناس تبانی کردین!!!!!   یعنی یه آدم زبون نفهم به تمام معنا!!!  

هر بار با گوشی یه نفر فحش می فرستاد!  دیگه بهش گفتیم می ریم به جرم مزاحمت ازت شکایت می کنیم ترسید! 

برای همین می گم هر کسی تو خونتون راه ندین!!! 

یعنی اگه به عقب برمی گشتم تموم دیوارها رو خودم رنگ می کردم ولی همچین آدمی تو زندگیم راه نمی دادم!!!

خدا بهتون کمک کنه ،چقدر بعضی از آدمها بد و بی وجدان هستند 

اتحادیه رفته بودم ازم پرسید چیزی از وسایلمون رو هم دزدیده!  گفتم نه فکر نکنم!   گفت برو خدا رو شکر کن  ما اینجا موردهایی داشتیم طرف دزدی هم کرده بوده!!!

اتحادیه رفته بودم ازم پرسید چیزی از وسایلمون رو هم دزدیده!  گفتم نه فکر نکنم!   گفت برو خد ...

من که اگر بگم بیان رنگ کنند میگم شوهرم صبح‌تا شب بالا سرشون باشه