2777
2789
عنوان

خیلی درد داره 😢😢🥺🥺😑😑😑

198 بازدید | 11 پست

وقتی فرهنگیان قبول شی همه تا یه آب بخوری یه طوری نگات میکنن تموم حرفا باهات میشه درمورد معلمی ! فردا میخای بری بچه های مردم و تربیت کنی ، با این حجاب ! خودت آدم معتقدی نیستی ! و تموم اینا یعنی من آرزوم بود جای تو باشم ولی حالا درد وناراحتی تو جون تو میندازم . الان بیشتر از همه درد میکشم 🥺😢 بیشتر از هر وقتی 🥺🥺🥺😢😢😢 اگه نمیتونید دردشو تحمل کنید و کنایه وحرفای بقیه تایک عمر لطفا سراغ این کار های این مدلی نرید 😢😢😑😑😑🥺

لعنت ب ذهن منحرف🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما خودت معلمی؟😕

#آبادان_تسلیت🖤چو ایران نباشد تن من مباد❤🇮🇷لطفا باهم مهربون باشیم😶 پ ن:انسان جایزالخطاست😉مولانا💙میگه: دانی که چرا دار مکافات شدیم؟!/ناکَرده گُنَه چنین مجازات شدیم؟!/کشتیم خِرَد،دار زدیم دانش را/در بند و اسیر صد خرافات شدیم...🪄وقتی خودمون به خودمون احترام نذاریم کس دیگه ای هم بهمون احترام نمیذاره😉 پس لطفا به خودت احترام بذار 😘چشمانت مانند غزلی ست که مولانا سروده باشد و شجریان بخواند♡

منم خیلی دوست دارم معلم بشم . دوسال دیگه کنکور هست و قصد دارم تو دانشگاه فرهنگیان قبول بشم...

وقتی که قصدم گفتم خیلیا مسخره ام کردن😕😔

#آبادان_تسلیت🖤چو ایران نباشد تن من مباد❤🇮🇷لطفا باهم مهربون باشیم😶 پ ن:انسان جایزالخطاست😉مولانا💙میگه: دانی که چرا دار مکافات شدیم؟!/ناکَرده گُنَه چنین مجازات شدیم؟!/کشتیم خِرَد،دار زدیم دانش را/در بند و اسیر صد خرافات شدیم...🪄وقتی خودمون به خودمون احترام نذاریم کس دیگه ای هم بهمون احترام نمیذاره😉 پس لطفا به خودت احترام بذار 😘چشمانت مانند غزلی ست که مولانا سروده باشد و شجریان بخواند♡

درکت میکنم عزیزم واسه منم درمورد چیزای دیگه پیش اومده فقط بلدن درمورد هرچیزی نظر بدن بعضی ها شعور ندارن که بفهمن چقدر حرفاشون درد داره من خیلی جنگیدم ولی هیچ نتیجه ای نداشت ذاتشون بده خودتو ناراحت نکن بی اهمیت شو نسبت به حرفاشون میدونم سخته ولی تلاشتو بکن میدونم که میتونی

درکت میکنم عزیزم واسه منم درمورد چیزای دیگه پیش اومده فقط بلدن درمورد هرچیزی نظر بدن بعضی ها شعور ند ...

من خیلی حالم بده 😑😑😑😑 از درد زبون بقیه حتی خونوادم نمیدونم کجا فرار کنم

من خیلی حالم بده 😑😑😑😑 از درد زبون بقیه حتی خونوادم نمیدونم کجا فرار کنم

با تمام وجودم درکت میکنم عزیزم

فقط میتونم باهات همدردی کنم دیگه هرکس یه طوری درد میکشه زندگی اینه هیچکس بدون درد و مشکل نیست