2777
2789
باشه یادت باشه یه عکس نذاشتی برام

الان من میزارم

زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس می‌کنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !
ولک بلد نیستم😁 گیر دادین بذار  بلد نیستم راحت شدین😂😂

شات بگیر بفرست😎

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شایدم نگرفته چند وقت پیش روی پل لایو گذاشته بود من میگم چون خیلی دنبال حرف و حدیثن صداش درنمیاد

از زندگی همچین آدمایی حالم بهم میخوره

هر چقدرم از لحاظ مالی تو رفاهن ولی آرامش ندارن 

زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس می‌کنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !
شات بگیر بفرست😎

گذاشتم

گذاشتم

مرسی😍

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
تنها کسی که بعد زایمان خوش و خرم و سرحاله دنیاس... شکمشم که تختتت چسبیده به کمرش😐

عزیزم سر حتله چون بچه رو پرستار نگه میداره دوتا عکس میگیره میده دست پرستار .خودشم ورزش میکنه حتما .تو بارداری هم زیاد وزن اضاف نکرده بود ک