2777
2789
عنوان

دعواکردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 20 پست

به شوهرت فشارنیاراون بنده ی خداهم خودش ناراحت بی پولی واین وضع پیش اومده هست 

اون چه کنه بیچاره داره صبح تاشب زحمت میکشه مطمئنا خودشم قبل گفتن شماناراحت اوضاع زندگیتون بوده 

حالاخوب بودمعتادوبی عاربود باچندتابچه بی پولی هم میکشیدی!!مراعات کن گلم درست میشه 

عزیزم برای آرامش دلت ۱۴ صلوات و یک آیت الکرسی خوندم ان شاءالله بزودی مشکلاتت حل شه و خدای مهربون هم یه نی نی ناز ،سالم و پر روزی قسمتتون کنه و دلتون همیشه شاد باشه

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نگران نباش عزیزم اینکه اخلاقش خوبه خیانت نمیکنه نعمته.شوهر من شغل داره .اما خیانت میکنه تو خونه زندو ...

😔❤🌺

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
عزیزم برای آرامش دلت ۱۴ صلوات و یک آیت الکرسی خوندم ان شاءالله بزودی مشکلاتت حل شه و خدای مهربون هم ...

خیلی خیلی ممنونم خاهر مهربونم خدا بهترینها رو نصیبت کنه ان شاءالله 🌺❤

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
جنوبیم  بله بلده پول جم کردیم برا گواهی ماشین سنگین ریختیم تو یه حساب  اما صاحب اونجا پول ...

ماشین سنگین داریم حیف ک دوری وگرنه میدادیم دستش حداقل ماهی ۲۰ براتون در میومد گلم

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️
ماشین سنگین داریم حیف ک دوری وگرنه میدادیم دستش حداقل ماهی ۲۰ براتون در میومد گلم

ایخداااا😭همینکه اظهارم کردی یک دنیا ممنونم عزیزم خداسلامتی وبرکت ب جان و مالتون بده ان شاءالله 🌺🌺