2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 4151 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوع زگیل ها رو مشخص کن تا اگه پرخطر بود خدای نکرده پیگیری های منظم دوره ای رو داشته باشی فعلا داروها ...

دکترم فعلا هیچی نگف فقط پماد واسه عفونتو یه پماد داد که وقتی میزنم سوزش و خارشش رفع میشه

فقط خدا 
چجوری میتلا شدی؟؟ مگه فقط از راه ارتباط نیستش چجوری اینهمه فراوون شده

نمیدونم بخدا من فقط دو روز بود احساس سوزش میکردمدبعدا متوجه دون دونای ریز تو واژنم شدم بعد دکتر که رفتم گفت زگیله با اینکه فقط با همسرم ارتباط داشتم و هیچکس دیگه ای 

فقط خدا 

چقدر این بیماری زیاد شده 

عزیزم به ما هم بگو چطوری مبتلا شدی ؟ 

البته خوب میشی ولی ویروسش تا ابد تو وجودت میمونه باید مراقبت کنی عود نکنه 

عروس امسال منم لطفا یه صلوات بفرست واسم

یعنی امیدی هست زگیل نباشه انشالله 

آره...

تازه شاید هم زگیل باشه و جزو فاکتورهای پرخطر نباشه. و عموما هم خود به خود خوب میشه و هیچ مشکلی ایجاد نمیکنند .مخصوصا اگر مکمل ویتامین سی و میوه و سبزیجات تازه مصرف کنی.

تبخالها و دونه هایی که بخاطر عدم بهداشت بوجود میاد.

و یه چیز دیگه معذرت میخوام اینجور صحبت میکنم ولی در دهانه واژن یک سری دانه های رشد کننده(رشد محدود) وجود دارند که کاملاااا طبیعی و بی خطرن.

من اطلاعات دقیقتری ندارم.پیش یک دکتر خیلی خوب برو لطفا.

ازمایش اچ ای وی هستش؟ 

نه عزیزم.. آزمایش اچ پی وی(همون زگیل تناسلی)

و تست پاپ اسمیر هم برای اینه که ببینن آیا سلولهای دهانه رحم تغییری کرده خدایی نکرده یا نه. تغیرات سلولهای دهانه رحم بسیار سیر کندی هم داره.

اصلاااا و ابدااا نگران نباش و حتما پزشک خووووب مراجعه کن. ورزش کن و سطح ایمنی بدنت رو بالا نگه دار. واکسن بزن. میوه و سبزیجات هم مصرف کن.استرس رو هم از خودت دور کن گلم.

منم هرجا میرفتم و تمام روش های مختلف خونگی رو انجام دادم ولی تعریف خانم دکتر عاطفه الهویی نظری رو از بیماراشون زیاد شنیدم رفتم پیششون برام فیریز انجام داد واقعا نتیجه گرفتم خدا خیرشون بده واقعا دکتر مهربون و دلسوزی هستن