2777
2789
عنوان

حق دارم عصبی شم ؟؟؟؟؟

194 بازدید | 23 پست

شوهرم پسرمو برد حموم 2 سالشه .. بعد وقتی تموم شد درو باز کرد پسرمو همونجوری لخت و خیس فرستاد بیرون و بعد منو صدا زد داد زد که بیا این بچه اومد بیرون .. اومدم دیدم بچه داره میلرزه از سرما .. عصبی شدم خیلی زود پوشوندمش گفتم چرا خب اول صدام نمیزنی که خودم بیام حوله بزارم روش بدبخت یخ زد ..‌ بهونش این بود که تو دیر اومدی گفتم زود بیا 

خیلی عصبی شدم این اولین بار نیس این کارو میکنه چیکارش کنم .. حق دارم ناراحت شم ؟؟

چقد دلم برا پسرت سوخت،طفلی من بجاش سردم شد،شوهرت چجور دلش اومده،من فکر میکردم فقط شوهر خودم نسبت ب من بیخیالتره نسبت به بچه ام

‏«ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اخه حموم بردن بچه کار مرد نیس، بهتره خودت حمومش کنی دو سالشه کوچولوعه

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

آره این دفعه خودش رفت حموم حوله خواست نده بهش که یادبگیره ...

بعدم این درست نیست که بچه اخت از حموم میاد بیرون حتما یه حوله ای چیزی بپوشونین همون داخل بعد بیاد بیرون چون مسلما این لخت بیرون اومدنه براش عادی میشه بعدا😑

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

چه دغدغه هایی دارین،😑

دغدغه نیست .. بچه یخ بزنه خوبه ؟؟ بهش میگم صدام کن اول من تو اتاقم ولی یهو میام میبینم بچه لخت خیس بیرونه بعد ده ثانیه صدام میزنه

چرا سر لج و لجبازی بچه رو اذیت میکنید آخه 

خب حوله رو از اول میذاشتی جلو دست بندازه روش بفرسته بیرون 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
چقد دلم برا پسرت سوخت،طفلی من بجاش سردم شد،شوهرت چجور دلش اومده،من فکر میکردم فقط شوهر خودم نسبت ب م ...

واقعا منم دلم سوخت از سرما دندوناشو رو هم میزد برا همین عصبی شدم

پسر منم دوسالشه من تا حالا حمام نبردمش فقط شوهرم میبره حمام من بلد نیستم بشورمش

خب بلد نیستین ناچارا همسرتون این کارو انجام میدن ولی معمولا مادر بچه رو حمام میبره

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
دغدغه نیست .. بچه یخ بزنه خوبه ؟؟ بهش میگم صدام کن اول من تو اتاقم ولی یهو میام میبینم بچه لخت خیس ب ...

عب نداره حالا حتما نمیدونسته پیگیر نباش

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...