2777
2789

گاهی وقتها برای چند لحظه حس میکنم اصلا افسرده نیستم و کاملا خوبه خوبم و هیچوقت افسردگی وجود نداره این بهم امیدمیده که خوب شدنی هستم😢

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

برا من زد ۹۸ درصد افسردگی ولی میگم الکی هست 

افسردگی کجا بود من قوی تر از این حرف هستم زندگیم قشنگ تر از چیزیه که فکر میکنم عزیزانم با ارزش ترین هستن

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

منم اینجور هستم 

به امام زمان گفتم  فکری که صرف این افسردگی میشه رو  کاری کن صرف خودت کنم

باور کن شروع کردم به تاپیک صلوات و دعای فرج 

خیلی بهتر شدم

اگه اعتقاد داری تگت کنم 

یه صلوات برای ظهور میفرستی؟ 💚                           اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️⁩                                                                                   دعای فرج  🧡                                                         اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ
روزایی که سرت شلوغه و درگیر کار هستی هم حس افسردگی داری؟

گاهی وقتها اره من چون خیلی ادم حساسی هستم خیلی خودم رو درگیرش میکنم و فکرمیکنم دیگه اخردنیاهست و منم قراره بمیرم

برا من زد ۹۸ درصد افسردگی ولی میگم الکی هست  افسردگی کجا بود من قوی تر از این حرف هستم زندگیم ...

کاش منم میتونستم عزیزم منم قبل از افسردگیم خیلی ادم با روحیه ای بودم و هیچی جز همسرم زندگیم و خانواده ام برام مهم نبود ولی بعداز اینکه به طور جدی افسرده شدم و برای درمان هم قدمی برنداشتم افکار به هم ریخته هست و فکر به هرچیزی یا حالم رو به هم میزنه نه دیونم میکنه

کاش منم میتونستم عزیزم منم قبل از افسردگیم خیلی ادم با روحیه ای بودم و هیچی جز همسرم زندگیم و خانواد ...

میدونم چی میگی حتما از یه متخصص کمک بگیر انشالله هرچه زودتر تز سابق هم بهتر میشی🌹

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز