2777
2789
عنوان

آزمایش های پیش از بارداری

128 بازدید | 19 پست

سلام من پسرم هفته 29 دنیا اومد الان تصمیم بارداری دارم رفتم پیش دکتر برام آزمایش نوشت هزینه اش شد یک میلیون و پانصد هزار 

چه آزمایشی نوشته اینقد گرون شده سیستمی هست نسخه ندارم ببینم

عضو گروه نارنجی بامداد خمار وزن اولیه 70/500 وزن هدف 57 قد 157

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید چون زایمان زودرس داشتی زیاد شده تا جایی ک یادمه برا من کلا دور و بر ششصد شد با بیمه تامین اجتم ...

برا شمام زيادشده براما چرا ١٨٠تومن ميشه🤔🤔🤔من ناخواسته باردارشدم آزمايش ايناانجام ندادم😭😭😭خيلى نگرانم 

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
خيلى گرونه ماانجام ميديم ديگه نهايت ١٨٠ميشه قندوچربى وفشارخون كم خونى وتيروئيد 

مثلا آنتی سرخک رو وشته یا ترچ دیگه نمی دونم چی هست

برا شمام زيادشده براما چرا ١٨٠تومن ميشه🤔🤔🤔من ناخواسته باردارشدم آزمايش ايناانجام ندادم😭😭😭خيلى ...

نمدونم خیلی موارد بود 

ایدز اینام بود 

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
شاید چون زایمان زودرس داشتی زیاد شده تا جایی ک یادمه برا من کلا دور و بر ششصد شد با بیمه تامین اجتم ...

به خاطر زایمان زودرس و اوتیسم پسرم گفتم هر چی آزمایش هست بنویس ولی توش موندم

به خاطر زایمان زودرس و اوتیسم پسرم گفتم هر چی آزمایش هست بنویس ولی توش موندم

ازمایشات چیا هستن؟ هیچ ازمایشی اوتیسم رو مشخص نمیکنه! احتمالا به دلیل زایمان زودرس دچار طیف اوتیسم شده بچه. باید دلیل زایمان زودرس رو نتوجه شید که اونم با ازمایش خون معلوم نمیشه تو سن بارداری که شما داشتین. 

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️
نمدونم خیلی موارد بود  ایدز اینام بود

آهان ممنون اينجاايدز ورايگان ميگيرن قندوچربى وكم خونى هم باحداقل هزينه مثلا١٠يا١٥تومن كلا به خانوماى باردارخيلى ميرسن توى شهرستان

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
نه دهانه رحمم باز شده بود

عکس رنگی بده اون از همه مهمتره شاید رحمت دوشاخ یا تکشاخه. دفعه بعدم کنترل طول سرویکس بده ببین کوتاه اکه بود سرکلاژ کن

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️
آهان ممنون اينجاايدز ورايگان ميگيرن قندوچربى وكم خونى هم باحداقل هزينه مثلا١٠يا١٥تومن كلا به خانوماى ...

شکر خدا 

ایشالا ب سلامتی دنیا بیاد 

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
ازمایشات چیا هستن؟ هیچ ازمایشی اوتیسم رو مشخص نمیکنه! احتمالا به دلیل زایمان زودرس دچار طیف اوتیسم ش ...

می دونم اوتیسم کاملا تصادفی هست و شاید به خاطرزاییمان زودرسم ولی گفتم این سری دیگه مشکلی نباشع

به نظرتون لزومی داره اینا روانجام بدم؟