2777
2789

من شنیدم که تیروئید و هورمون و ویتامین اگه مشکلی داشته باشن باعث افسردگی میشن من یکساله پیش افسرده شدم بی دلیل بنظرم چون مشکلی اطرافم نبود که بخاطرش افسرده بشم افسردگیم خیلی شدیده تا حدی که فکرمیکنم نمیتونم تنها بمونم بهم حمله دست میده بنظرتون تیروئید و هورمون  اینا میتونن باعث افسردگی به این شدیدی بشن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه داری؟ یا کسی رو دیدی که این مشکل رو داشته باشه؟ یعنی باعث افسردگی شدید میشه؟ اخه من افسردگیم ...

تنبلی دارم هورمونام بهم ریخته 

الان که قرص استفاده میکنم تا مرز جنون هم دارم پیش میرم کم کم😂

من ۶ ماه آمپول هورمونی میزدم واقعا افسردگی گرفته بودم  حس خودکشی،بی انگیزگی همه چی توی من بود

از کجا فهمیدی مشکلت هورمونیه؟

من واقعا افسردگیم شدیده همیشه افکار بد افکار مردن به هرچیزی فکرمیکنم تپش قلب میگیرم حالم خراب میشه دلم نمیخواد اصلا توخونه تنها بمونم

از کجا فهمیدی مشکلت هورمونیه؟ من واقعا افسردگیم شدیده همیشه افکار بد افکار مردن به هرچیزی فکرمیکنم ...

من کیستم رو عمل کردم و بعد عمل دکترم ۶ ماه آمپول تجویز کرد،ازونا که باعث میشه پریود نشی بعد علائمش مثل زمان یائسگی هستش گر گرفتگی و اینا ... 

به نظرم شما کتابای روانشناسی مثبت و انگیزشی بخون

قرص تنظیم هورمونم مگه حالم ادم رو بد میکنه؟ چه مدته میخوری؟

تازه شروع کردم یه هفته ست 

چرا نکنه ؟؟؟ عصبی بی حالی افسردگی بی حوصلگی 

هرکی زنگ میزنه بهم پاچشو میگیرم😂کل وجودم عین معتادا درد میکنه

سلام منم افسردگی دارم الان خونه پدرم میمونم و یه پسر دارم هرکاری میکنم جرات نمیکنم خونه خودم برم فک میکنم از پس کارام و بچم بر نمیام از این که تنها بشم میترسم حس میکنم هیچی دیگه درست نمیشه و فکرای منفی زیادی میاد تو مغزم به دستور پزشک یازده روزه دارو مصرف میکنم میگن باید صبر کنی تا اثر کنن

تازه شروع کردم یه هفته ست  چرا نکنه ؟؟؟ عصبی بی حالی افسردگی بی حوصلگی  هرکی زنگ میزنه ب ...

یعنی اگه مشکل منم هورمونی باشه نباید قرص ودارو هاشو مصرف کنم؟ من از همه چیز میترسم و ناامیدم الان توهم که میگی قرص تنظیم کننده هورمونم خوب نیست بدتر حالم بدمیشه و میترسم و ناامیدمیشم☹

سلام منم افسردگی دارم الان خونه پدرم میمونم و یه پسر دارم هرکاری میکنم جرات نمیکنم خونه خودم برم فک ...

منم همینطورم عزیزم دلم برای همسرم میسوزه هنوزم بهش نگفتم این مشکل رو دارم نمیخوام درگیرش کنم😢ولی منم مثل تو از قرص و دکترم میترسم از بس گفتن خوب نیست از صبح تا شب کارم شده استرس و حال و بد و افکار و بد و فکرمردن 

تنبلی دارم هورمونام بهم ریخته  الان که قرص استفاده میکنم تا مرز جنون هم دارم پیش میرم کم کم😂

منم تنبلی دارم

می‌دونستی تنبلی تخمدان باعث میشه دیابت فشارخون و چربی خون بگیریم؟😔😔😔😔😔

میشه برای سلامتیم یه حمد بخونید 😍 درخواست دوستی ندیداصلا قبول نمیکنم،