2777
2789
عنوان

حیون خونگی 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 30 پست
منم گربه خیلی دوس😢❤ ولی خیلی میترسم بدنش یجوری نرمه دست میزنم مور مورم میشه

من همش فک میکنم دست بزنم بهشون شکمشون فشار میخوره دردشون میاد 💔🥺

ما هنوز دیوار آرزوهامونم نساختیم چه برسه به سقفش :)🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چجوری راضی شدن بگیرن من به هر کی واگذار میکنه میگم میگه باید والدینت زنگ بزنن با من صحبت کنن انگا ...

من خودم گرفتمش  اصلا بهشونم چیزی نگفتم 

یجورایی تو عمل انجام شده قرار گرفتن دیگه مجبور بودن قبول کنن

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
من خودم گرفتمش  اصلا بهشونم چیزی نگفتم  یجورایی تو عمل انجام شده قرار گرفتن دیگه مجبور بو ...

من میترسم مجبورم کنن پسش بدم 

ما هنوز دیوار آرزوهامونم نساختیم چه برسه به سقفش :)🙂
اردک بگیر اونقد نااااز و خوبه من دارم عاشششقشم تازه کلی هم میفهمه اسمش صدا میکنم با دو میاد سمتم بعد ...

عه ‌چندتان؟من یدونه ماده دارم دوسالشه هروزتخم میزاره.حیاطمم کوچیکه ولی ازبس دوسش دارم راضی نمیشم به کسی بدنش.هروز اب تنی میکنه بچم عین ماه میشه.خیلی خواستنی هستن.

فقط یه گوشه میره کارش انجام میده منم فقط همون گوشه رو مدام تمیز میکنم کلا شرطی شده 

چطوری عادتش دادی یه گوشه خرابکاری میکنه؟اخه اردکاکه مثل خرگوشا نیستن عادت کنن یجا کثیف کنن.بمنم یادبده عادتش بدم یجافقط کثیف کاری کنه

من یه شاه طوطی دارم واقعا نگهداری ازشون لذت بخشه

خب نمیدونی چیشده ک نظرشون عوض شده؟ شاید نگرانن خونه رو کثیف کنه یا بخاطر هزینه هاش

اول علت و پیدا کن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عه ‌چندتان؟من یدونه ماده دارم دوسالشه هروزتخم میزاره.حیاطمم کوچیکه ولی ازبس دوسش دارم راضی نمیشم به ...

واای جدی تخم میزاره؟ ینی ممکنه مال منم تخم بزاره؟ بعد نیازی ب جفت نداره؟

چطوری عادتش دادی یه گوشه خرابکاری میکنه؟اخه اردکاکه مثل خرگوشا نیستن عادت کنن یجا کثیف کنن.بمنم یادب ...

ببین خیلی باید حوصله ب خرج بدی مثلا یه گوشه درنظر بگیر اونجا بعد هرموقه اونجا خرابکاری کرد بهش جایزه بده مثلا یه تیکه غذا بهش بده بعد کم کم عادت میکنه اگ اونجا خرابکاری کنه بهش غذا میدی 

واای جدی تخم میزاره؟ ینی ممکنه مال منم تخم بزاره؟ بعد نیازی ب جفت نداره؟

اره عزیزم پاییز به تخم میان اگه ماده باشه مال شما.من یه اردک نر یه هفته انداختم پیشش یهودیدم تخم گذاشت دیگه تاحالا همش میزاره تنهاهم هست همیشه.اردکت وقتی صدامیکنه صداش بلنده یا نه؟کارای ماده هارا میکنه یا نرا رو؟

والا نمیدونم نر و ماده تفاوتشان چیه اما صداش بلنده 

نرا صداشون کمه وقتی صدامیکنن ماده هاصداشون بلنده.بعدوقتی میری پیشش نمیخابه روزمین که نازش کنی؟اگه اینجوریه مادس. نرا وقتی میخان جفت گیری کنن کارایه دیگه میکنن پیداس دیگه