2777
2789
عنوان

دعا و طلسم

553 بازدید | 16 پست

برای باطل کردن دعا و طلسم چه پیشنهادی دارید

لطفا نگید دعا نویس 

اگه سوره ای دعایی چیزی میدونید بگید

برای خدا هیچ غیر ممکنی وجود نداره پس غیر ممکنای ذهنتو دور بریز و پناه ببر بخدا مطمئن باش همه چیو همونجوری که میخوای برات میسازه❤خدایا شکرت****کاربری متعلق به دو نفر

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گفتن دعای منزل می‌خونیم ترکیبی از سوره حمد و بقره و جن و... من گشتم پیدا نکردم  دعا فک السحر ا ...

ممنون

برای خدا هیچ غیر ممکنی وجود نداره پس غیر ممکنای ذهنتو دور بریز و پناه ببر بخدا مطمئن باش همه چیو همونجوری که میخوای برات میسازه❤خدایا شکرت****کاربری متعلق به دو نفر
سوره بقره غسل الرحمن

ممنون چطوریه غسل الرحمن

سوره بقره خوبه دعاهای قرآنی هم خوبه بگیری همون باطل سحر قرآنی

ممنون از کجا بگیرم

ممنون چطوریه غسل الرحمن

سوره الرحمن رو 70 بار میخونی به اب و با ابش غسل میکنی، کمی از ابشم بخور

ابش نباید تو چاه بره

یه تشت بذار زیر پات

ابشو بریز پای درختی جایی

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6401753&slug=روز-سوم-باطل-السحر-و-معجزه-قران-و-حال-من&postId=211650287

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
سوره الرحمن رو 70 بار میخونی به اب و با ابش غسل میکنی، کمی از ابشم بخور ابش نباید تو چاه بره یه تش ...

ممنونم گلم❤

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6401753&slug=روز-سوم-باطل-السحر-و-معجزه-قرا ...

ممنون عزیزم❤

آیه 33گفتن عالیه به آب 

33 و 35 هم هست

ولی کل سوره الرحمن رو بخونه، خیلی بهتره

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
عزیزم خواستی بیا خصوصی بهت شماره بدم ببین میتونه کمکی کنه

ممنون ولی به این دعا نویسا ن اعتماد دارم ن اعتقاد