2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریسک صفر نداریم. اچ دی بهتر از ال دی عه اما ضررش بیشتره. به هرحال بیشتر از 96 درصد نمیشه در حالت اورژانسی ( اگر کاملا درست مصرف بشه و دیر نشه )
اگر می خواهید چیزهایی بدانید و بخرید که شما را با زن های دیگر متفاوت کند به سایت چیپوش سر بزنید http://chipoosh.com
1.لونژیل یا همون لوونرژسترول که 0.75 و 1.5 داره 2.ال دی هر 12 ساعت 4 تا 3.اچ دی هر 12 ساعت 2 تا یکی از این سه تا
انگار خدا در " صدایت " کدئین تزریق کرده.. با من که حرف میزنی دردهایم را تسکین می دهی...!
عزیزم قرص های ضد بارداری اورژانسی تقلبی شدن متصفانه..سیاست دولته..یکی از اشنایانمون پخش دارو داره میگه که تقلبی شدن..حتی چند مورد هم دیدم که با خوردن این قرصا باردار شدن...همین چند وقت پیش هم تو سایت دیدم که یکی از بچه ها گفته بود بخاطر خوردن این نوع قرص ها بارداری تو لوله ی فالوپش صورت گرفته شده و لوله اش رو برداشتن...حالا من زیاد اطلاعات ندارم اما گفتم که بدونی..بهترین راه پیشگیریه طبیعیه
عزیزم منم از آشنامون شنیدم..باور نداری یه سر برو بهداشت بپرس...قرص ضد بارداری هم من خودم لونوژسترول استفاده میکردم چند سال قبل با دکترم که صحبت کردم گفت کلا هر کس میتونه فقط سه بار نهایتا در سال از این قرصا استفاده کنه اونم با فاصله زمانی دو سه ماه..مگرنه تخمکت تنبل میشه...حالا یهونوع قرص ضد بارداری امریکایی هست به اسم ژاسمین که فکر کنم خطرش کمتره اما به هر حال احتیاط شرط عقله