2777
2789

روش های جلوگیری

این روش های به دو دسته تقسیم می شوند.دسته اول قرص ضد بارداری و دسته دوم را اصطلاحا آی یو دی می نامند.سه نوع قرص ضد بارداری داریم که بدون نسخه با داشتن سن قانونی می توانید از داروخانه ها بگیرید.

لوونورژسترول به قرص های ضد بارداری گفته باشد که دارای هورمون هستند ای قرص ها عبارتند از : ۱- قرص بدون نسخه مای‌وِی (My Way).2- پلن بی وان‌استپ (Plan B One–step).3- قرص بدون نسخه پرونتزا (Preventeza).4- قرص بدون نسخه (Take Action).

توجه داشته باشید که قرص های ضد بارداری دیگری هم موجود است ولی باید توجه داشته باشید که هر بار باید بیشتر از یک قرص مصرف کنید.این قرص ها اصولا عملکرد ضعیفتری دارند و موجب حالت تهوع می شوند.

دقت داشته باشید که هر قرص ضد بارداری رو سرخود نخورید چرا که همه این قرص ها دارای عوارض هستند و مصرف بدون مشورت با پزشک می تواند ضررهای زیادی برای شما داشته باشد.

قرص اورزانسی ضد بارداری اولی‌پیریستال نیز موجود است که به الا و الاوان نیز شهرت دارد و فقط با داشتن نسخه از پزشک می توانید این قرص را دریافت نمایید ، این قرص ضد هورمونی است که اثرات هورمون‌های کلیدی برای تشکیل جنین را مسدود می کند.

https://elsen.ir/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من نامزدم با همسرم از پشت رابطه داشتم واینکه پرده بکارتم رو هنوز دارم باید چیکارکنم قرص بخورم؟نخورم؟چه قرصی بخورم؟چند روز؟؟لطفا کمک کنید نمیخوام نی نی  دار شم با پرده

نه استار جون. تقلبی چرا ؟ موقع خوبی نمیخورن...اشتباه میخورن... منا به هر حال احتمال بارداری هست..صفر ...

سلام من هم شنیدم بابت رشد جمعیت تقلبی کردن قرصهای من خوردم ۲۰روز پیش ۲۴ساعت بعد رابطه هنوز پریود نشدممممممم ۳روز هم گذشته از پری

سلام خانما من سه هفته پیش برای اولین بار قرص اورژانسی خوردم الا از وقت پریدم ده روز میگزه زیر شکمم هر از گاهی تیر میکشه مثل درد پریدی ولی ترشح میاد خبری نیست بی بی چک زدم یدونه خط زد ولی بدش کمی کمرنگتر شد دوتا😭 ولی درد پریدی هم دارم ..یعنی میشه از قرص باشه

سلام خانما من سه هفته پیش برای اولین بار قرص اورژانسی خوردم الا از وقت پریدم ده روز میگزه زیر شکمم هر از گاهی تیر میکشه مثل درد پریدی ولی ترشح میاد خبری نیست بی بی چک زدم یدونه خط زد ولی بدش کمی کمرنگتر شد دوتا😭 ولی درد پریدی هم دارم ..یعنی میشه از قرص باشه

بچه  لطفا لطفا بگید خواهش میکنم وقتی  قرصای اورژانسیو میخوریم  بعد از رابطه محافظت نشده   ۲۴ ساعت هنوز از رابطه نگذشته باشه بخوریم  قرص الدی البته ۴تا ی  نوبت ۴ تا نوبت بعدی یعنی ۱۲ ساعت بعد پریودمون رو چقد عقب میندازه تورو خدا هرچی میدونید بگید❤🙏

عزیزم قرص های ضد بارداری اورژانسی تقلبی شدن متصفانه..سیاست دولته..یکی از اشنایانمون پخش دارو داره می ...

ن عزیزم  تقلبی نمیشن مگ میشه   این همه ادم استفاده میکنن و جواب گرفتن