2777
2789
عنوان

کی دوست خداست

67 بازدید | 10 پست

بگید فاطی دلش گرفته

بعش بگید خیلی نا امیده

بگید جرا حلو نمیره

بگید خودشو مدیون فاطی نکنه

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒

خدا خیلی وقته نیست:)

بهار‌کوچک‌مَن!:)❤                                                                حامی‌ال‌جی‌بی‌تی🏳️‍🌈                                                              آخرش‌من‌تورو‌میکشم‌یا‌تو‌منو‌؟کنترل‌این‌جسم‌دست‌کیه‌؟    ای‌مترسک‌چشاتو‌واکن‌گندماتو‌دزدیدن!                                                   گاهی‌حق‌میگم:)                                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من ۶ر شب قبل خواب دعا میکنم حتما براتون دعا میکنم همینا رو میگم 

میشه لطفا برا امضام دعا کنید به خدا ولم خونه

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم

چراخودت نمیگی تمام انسانهادربرابرخدایکسانند یه جای کارایمانت میلنگه میدونی کجا فکر میکنی صدای توازبقیه دیرتر میرسه به خدا یاانقدر اهسته است که خدانمیشنوه.بافریادروحت ازخداکمک بخواه.خدادرباطنت هست ویقین نداری هنوز 

خدا خیلی وقته نیست:)

کاش امشب حداقل پیشم بود

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒
خدا مدیون کسی نیست

چرا هست

مدیون دعاهام،خودش قول داده

گفته از من بخواهید تا بدم تازه بیشترشم گفته میده 

ولی نداذ

بد قولی کرد

عزیزم من ۶ر شب قبل خواب دعا میکنم حتما براتون دعا میکنم همینا رو میگم  میشه لطفا برا امضام دعا ...

اگر دوستذخدایی گله منو بهش بگو

چراخودت نمیگی تمام انسانهادربرابرخدایکسانند یه جای کارایمانت میلنگه میدونی کجا فکر میکنی صدای توازبق ...

خدا منو دوست نداره

اگر دوستذخدایی گله منو بهش بگو

گفتم عزیزم 

همه بنده و دوست خداییم 

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم