2777
2789
عنوان

از کادوم خوشم نیومده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 26 پست
عکسشو ندارم شب یلدا که اوردن میذارم لایکت میکنم یه سنگ چهارگوش بزرگ شفاف رنگشم بین سبز و زرده

حالا خودت نقره خواستی؟باید طلا میاووردنا

مرا هزار امید هست...و هر هزار امید تویی...

خب تو که خوشت نیومد اونم این حس رو کرد بهش راحت میگفتی خوشم نیومد

ولی عشقم دندون اسب پیشکشی رو نمیشمارن

خوشحال باش که کادو گیرت اومده دیگه چرا اوقات خودتو تلخ میکنی

دفعه دیگه به سلیقه خودت برات میخره 

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لباس و لوازم ارایشی بهداشتی و اینجور چیزاهم خریدن اما اینو نامزدم خودش همینجوری خریده

فکر میکردم همراه بقیه هدیه ها فقط باید طلا برد

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
خب تو که خوشت نیومد اونم این حس رو کرد بهش راحت میگفتی خوشم نیومد ولی عشقم دندون اسب پیشکشی رو نمیش ...

ترسیدم بخوره تو ذوقش آخه ب نظر خودش خیلی چیز خفنی بود😆

سلیقه همسرم بهتر از منه 

هر چیزی بخره دوست دارم

ولی ممکنه قشنگ باشه و راحت نباشه ، که بهش میگم و مسلما کمتر استفاده میکنم

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
بقیه وسایل یعنی خودتون خرید نرفتین انتخاب کنید؟!!!

ن خودشون رفتن خریدن مثلا من تا روز اخر نبینم چیه یهو همون روز همرو ببینم ولی من دوس دارم خودم انتخاب کنم چند بارم سر این موضوع بحث کردیم میگه اسمش کادو یعنی به وقتش باید بازش کنی ببینی 

ن خودشون رفتن خریدن مثلا من تا روز اخر نبینم چیه یهو همون روز همرو ببینم ولی من دوس دارم خودم انتخاب ...

بگو اینسری گذشت دفعه بعد خودم میام باید تو خوشت بیاد بپسندی ایشون بخرن بعد بده خانوادش بیارن

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡