2821
2789

سرم ضدلک ژیورل از سایت بزک میتونی بخری

عالیه حداقل 2ماه مصرف کن اگ لکت تازه س حتما خوب میشه اگرم قدیمیه 4ماه اینا هرشب بزن میره

اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤ 

منم روی گونه هام لک افتاده به خاطر براش رژگونه آلوده

الان ده روزی هست کرم ويتامين سی میزنم خیلی کمرنگ تر شده

اگه پوستت چربه سرم ويتامين سی بگیر

من چون پوستم خشکه کرمشو گرفتم که مرطوب کننده هم داره

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم روی گونه هام لک افتاده به خاطر براش رژگونه آلوده الان ده روزی هست کرم ويتامين سی میزنم خیلی کمر ...

اسم کرم ویتامین سی که گرفتی چیه؟ قیمتش چندبود؟ 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
چه جالب یعنی میشه بخاطر براش لک بیوفته رو پوست 

آره باید زود زود براش و پدای آرایشی رو بشوری

از طرفی چون رژ گونه میزنی و تیره تر میشه نسبت به بقیه قسمتای صورت، آفتاب و گرما بیشتر جذب میشه و تیره میشه اون تیکه از پوست

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
اسم کرم ویتامین سی که گرفتی چیه؟ قیمتش چندبود؟ 

کرم ويتامين سی مدیلن

۱۵۰ تومن

منم هفته قبل کرم ویتامین سی مدیلن گرفتم تازه چند باره ازش میزنم  به نظرت پوستو یه کم روشن میک ...

یه کم بله

ولی تو یکی از تاپیکای همینجا یه کاربری گفته بود دوستش چند ماهی استفاده کرده بود و پوستش خیلی خوب شده بود ولی بعد قطع مصرف یکی دوماه بعد دوباره لکا برگشت

زخم زبون چی؟؟؟ چندروز پیش دنبال گوشی تا ۸ تومن بود میگم جای اون دندون واجب تره 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست