2777
2789

سلام من دوقلو دارم خیلی بالا می آوردن دکتر براشون شیر ببلاک آی ار نوشت بهتر شدن ولی انگار چاق نمیکنه آخه دوقلوهام وزنشون کمه کسی از این شیر استفاده کرده خوبه

دکتر به دختر من اچ آ داده بودخوب بود براش

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اچ آ برای بچه‌هایی که رفلاکس دارن هست 

اره بالا میاورد جنبه درمانی داش 1ماه بیشتر ندادم بعدش گف معمولی بگیری

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
بعدش چه شیری استفاده کردی خوب بود

من اپتامیل اچ آ میدادم بعدش اپتامیل

[QUOTE=218261195]هرموقع رفلاکس خوب شد شیر اپتامیل سوپرامیل یا همون ببلاک معمولی میتونی بدی[/QU.                   بنظرتون چه شیری برای وزن گیری بهتره اپتامیل یا همون ببلاک من چند روزه پری نان با ببلاک آی ار قاطی میکنم گفتم یکم وزن بگیرن

من اپتامیل اچ آ میدادم بعدش اپتامیل

نینیتون وزن گرفت با این شیر مزه اش چطوره خوش مزه است اخه این ببلاک ای آر خیلی بد مزه است مثل ماست میمونه خیلی غلیظه همش هم کف می‌کنه آپتامیل چطوره

نینیتون وزن گرفت با این شیر مزه اش چطوره خوش مزه است اخه این ببلاک ای آر خیلی بد مزه است مثل ماست می ...

دختر من خیلی خیلی وزنش کم بود و 2ماه وزنش تکون نخورد، ب دخترمن ساخت این شیر دکترم گف نزدیک ترین شیره به شیر مادر دیگه نمیدونم اره کف میکرد و دکتر میگف ی دفعه ندی تو3مرحله باید میدادم اون 2سی سی شیرو