2777
2789

وقت همتون بخیر یه حقیقت تلخ قراره شنبه معلوم بشه 

ما مشکل بارداری داریم و از طرف شوهرمه بعد از چندسال رفتن به دکترهای و کلینک های زیاد و انجام یه بار ای وی اف و ناموفق بودنش دکتر تصمیم به یه ازمایش داد که شوهرم انجام داد و شنبه جوابش میاد و میریم پیش دکتر که میتونیم در اینده بچه دار بشیم یا ن یه زندگی بعد شنبه برام به وجود میاد،،و حرف اصلیم اینه شوهرم میگه اگه من نتونستم بیا اسپرم اهدایی بگیر میدونم چقدر براش سخت بوده اینو بهم بگه و چقدر اذیت شده ولی خدا میدونه که من هیچوقت درباره بچه و نداشتنش بهش چیزی نگفتم و نخواهم گفت منم باهاش دعوا کردم گفتم اصلن به هیچ عنوان این کارو نمیکنم چون بچه خودمون نیست بهم گفت الاقل میدونیم بچه یه کدومن هست منم از دستش خیلی اعصبانی شدم بهش گفتم نمیخواهم (لطفا توهین نشه به کسهای که اسپرم اهدایی میگیرن من حس قلبی خودمو گفتم❤️)و گفتم بجاش بریم یه بچه بزرگ کنیم بهتره من این طوری راضیترم برا هیچکدومون نباشه ولی در جا که زندگی میکنیم خیلی ذهن های زنگ زده وجود داره درسته حرفه دیگران مهم نیست ولی میدونم بچه اذیت میشه و دیدم که شده و ترس از خودمو دارم که محبت چیزی که انتظار داره بچه بهش هدیه ندم،،،خیلی ذهنم مشغوله شما بودین چه تصمیم و فکری میکردین؟؟

اگه وقت دارید، تلاشتونو بکنید برای IVF

اگه تهرانی، برو ابن سینا

من اونجا با اولین IVF باردار شدم

فقط حتما یه سری نکات رو باید رعایت کنید که موفقیت IVF بالا بره

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل مادر زادی داره شوهرم و هیچ اسپرمی وجود نداره 

پس چطور قبلا IVF کردی؟

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
اسپرم اهدایی و بچه ای که از پرورشگاه بیارین هیچ فرقی نداره بنظرم اسپرم اهدایی خیلی بهتره حس مادرشدنو ...

دوست ندارم بچم از خودم ولی پدرش معلوم نباشه چه شخصیه حس بدی بهم میده

من و شوهرم هردومشکل داشتیم ولی به هیچ کدوم ازاین راهافکرنکردیم،بعدبالاخره بعداز۱۳سال خودمون بچه دارش ...

منم فکر نمیکنم ولی شوهرم میگه من تا کی ؟همه دوستا و اشناها از من کوچیکتره بچه دارن و دلش خیلی بچه میخواد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز