2777
2789
عنوان

دوستم مریض شده:(

231 بازدید | 3 پست

توی تاپیکای قبلی ام گفتم که خیلی تنهام توی دانشگاه و دوستی ندارم. ولی با چند نفر خوبم. چند مدت پیش هم یکی از همین دخترا که باشون خوبم، دعوتم کرد بیرون. الان این دختره بیمار شده😢. عمل جراحی کرده و هنوزم باید بمونه بیمارستان. دختره خوابگاهیه. توی خوابگاه خیلی دوست های زیادی داره، با هم خیلی صمیمین. طوری که امروز رفتم عیادتش اصلا من خیلی ساکت بودم چون اونا کلی حرف داشتن با هم بزنن.

حالا من امروز رفتم دیدنش، دوبار هم  بهش زنگ زدم. به نظرتون یه شب هم بمونم پیشش؟؟؟. 

نمیدونم خوابگاهها خیلی با هم صمیمی میشن یعنی که این طور شب می‌مونن بیمارستان تا صبح برا دوستشون🥲؟ یه خورده برا من عجیبه که همیشه تنهام.

دلم نمیخواد کاسه ی داغ تر  از آش بشم یا اینطور باشه که انگار دارم خودمو قاطی میکنم.

بعد امروز یکی از همین دوستاش قبل رفتن طوری بهم گفت تو هم میای، انگار من نباید بیام. یا برام مهم نیست.☹

من کلا خیلی ساکتم اصن نمیتونم ارتباط برقرار کنم و احساساتمو بروز بدم.

نه به نظرم هنوز واسه صمیمی شدن اونم تا این حد یکم زوده

من اسکیزوفرنی دارم. خطرناک نیستم. هیولا و قاتل بالقوه نیستم. اختلالم همه ی من نیست. فقط قسمتی از منه. ( دوستان گرامی، به جااااان خودم فیلم "ذهن زیبا" رو دیدم. اینقدر اینو پیشنهاد نکنید!!!!)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید