2777
2789
عنوان

شومیز خریدم+عکس

706 بازدید | 42 پست

چطوره 

خودم خیلی دوسش دارم برا خونه اس 

تو تنم بهتره تو عکس ی جور میوفته 

مناسبم خریدم ۱۶۰ جنسشم آنغوره اس یکم لشه برا همین چاق نشونم میده ولی خیلی راحته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گوش گوش

پیاز هر چقدرم گرون بشه!نمیره قاطی میوه هادرست مثل آدم بی شخصیتتی که هر چقدر هم پولدار بشه بازم بی شخصیته…! هیچ مقداری از آرایش قادر نیست شخصیت را بپوشاندانتظار داشتن شعوراز بعضی ها مثل شرط بستنرو “خر” تو مسابقه اسب سواریه

مبارکه قشنگه

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

قشنگه مبارکت باشه😍

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

مبارکه ولی پسندمن نبود

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

قشنگه مبارکه

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️