2777
2789

وا چه کاریه الان که رنگ کردی ولشون کن 

چیکار به حرف بقیه داری عزیزم 

بقیه اگه خیلی زرنگن حواسشون به کلاه خودشون باشه 😒

حقیرترین افراد کسایی هستن که دیگران رو به خاطر ویژگی های ظاهری تمسخر میکنن...فراموش نکنید که بی ارزشترین نوعِ افتخار،افتخار به داشتن ویژگی‌هاییه که خود انسان در داشتنشون هیچ نقشی نداره؛مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ملیت، ثروت خانوادگی و... از چیزایی که خودتون به دست آوردید حرف بزنید..مثل: انسانیت، مهربانی، گذشت، صداقت و...آدمی را آدميت لازم است                                           عود را گر بو نباشد هيزم است...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه بهمم نمیاد:(

منم موهام رنگ کردم و دخترم خیلیا گفتن مگه دختر موهاش رنگ میکنه و ....

با این حرفاشون ادم از رنگ موهاش پشیمون میکنن اما من کوتاه نیامدم گفتم اصلا زشت همینه که هست 

اگه واقعا سختته برو مشکیشون کن🥰

اما زود رنگ نکن بزار چند مدت بگذره ریشه موهات یکم جون بگیره بعد برو رنگ کن 

حقیرترین افراد کسایی هستن که دیگران رو به خاطر ویژگی های ظاهری تمسخر میکنن...فراموش نکنید که بی ارزشترین نوعِ افتخار،افتخار به داشتن ویژگی‌هاییه که خود انسان در داشتنشون هیچ نقشی نداره؛مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ملیت، ثروت خانوادگی و... از چیزایی که خودتون به دست آوردید حرف بزنید..مثل: انسانیت، مهربانی، گذشت، صداقت و...آدمی را آدميت لازم است                                           عود را گر بو نباشد هيزم است...
منم موهام رنگ کردم و دخترم خیلیا گفتن مگه دختر موهاش رنگ میکنه و .... با این حرفاشون ادم از رنگ موه ...

خیلی طرز فکرشان قدیمیه بعضیا 

انگار آدم قرارع هرکاریو ازدواج کرد انجام بده اینجوری عقده ای میشن دخترا