2821
2789
اول متوجه نشدم  راستی من خودم تو اینستا از فن پیج هام و اینکه من خودم کیپاپرم و این قضیه قدیمی ...

قضیه از وقتی اینستا نصب کردن شروع شده عزیزم کاری ندارم تهیونگ گفته با این برنامه کار نکردم درحالی که مدرک هست قبلا اینستا داشته علاوه بر اون اول فن پیج جنی فالو میکنه بعد خودش رو 

الان به خاطر یه کپشن و هایلایت هیت میدن بعد ریختن پیج جکسون که تهیونگ رکوردت میزنه 

به نظرم خیلی حرکت زشتی از اون طرف به جی دی میگن معتاد حتی یه فیو فیوشون رحم نمیکنند لطفا تا میتونی نشر بده که حداقل آرمی های ایرانی این کارو نکنند اعصاب سه فندوم دیگه رو ریختن بهم

دلشوره ما بود دل آرام جهان شد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میمون چطوردوتاکاربری رو کنترل میکنی😂😂😂😂

بخدا من اینازمممم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اییی خداااا 

کادبر خاکبرسر سابق 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

💎👑دنیا رو داری!؟     یه نازنین مثل نازنین من نداری هیچی نداری💎✨🌍                                                                      ✨🌍دنیام تو چشمات خلاصه میشه💙S💙                            ماه ناز عاشق دوستاشششه❤🤙🏻
اه جدی خاک برسر😂😂😂😂😂😂😂😂

دارم خودمووو ج....ررر میدم اخخخه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای خداااا

💎👑دنیا رو داری!؟     یه نازنین مثل نازنین من نداری هیچی نداری💎✨🌍                                                                      ✨🌍دنیام تو چشمات خلاصه میشه💙S💙                            ماه ناز عاشق دوستاشششه❤🤙🏻
 قضیه از وقتی اینستا نصب کردن شروع شده عزیزم کاری ندارم تهیونگ گفته با این برنامه کار نکردم درح ...

اون هایی که دارن بقیه رو اذیت میکنن سولو استن هستن گلم 

اگه دقت کنی توی فندوم آرمی سولو استن زیاد شده و همینم ما آرمی هارو عذاب میده 

و راستی قضیه تهیونگ اینطوری بوده که اینستا واسش پیشنهاد دنبال کردن اورده بود و اونم دستش خورده بود جنی رو فالو کرده بود و بعدم که متوجه شده بود انفالوش کرد و بعد تو توییتر به همه گفت که دستش خورده و سولو استن هایی که بلینک و ارمی هستن و ادعای راستگویی دارن قضیه رو بزرگ کردن 

اون هایی که دارن بقیه رو اذیت میکنن سولو استن هستن گلم  اگه دقت کنی توی فندوم آرمی سولو استن ز ...

آره عزیزم البته که خیلی بد شده شرایط حتی تو کنسرت فن های اینتر کی آرمی هارو اذیت کرده بودن اما مسئله اینجاست تهیونگ گفته با این برنامه کار نکرده چقدر برنامه ترسناک اما ....

دلشوره ما بود دل آرام جهان شد
کوفتم شی😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣عررررررررر 

😂😂 یعنی سعیده نباشه اسید میقولم  شهرت هم بروجرد از بابام پرسیدم تقلب 😂👌🏻

😂😂تقلب رو خوب بهت رسوند👍

مبینا

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
2790
2823
2791
2779
2792