2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوزم نامزدم

💎👑دنیا رو داری!؟     یه نازنین مثل نازنین من نداری هیچی نداری💎✨🌍                                                                      ✨🌍دنیام تو چشمات خلاصه میشه💙S💙                            ماه ناز عاشق دوستاشششه❤🤙🏻
تاحالا اذیتتون کرده یا بی احترامی کنه ؟

نه اصلا 

💎👑دنیا رو داری!؟     یه نازنین مثل نازنین من نداری هیچی نداری💎✨🌍                                                                      ✨🌍دنیام تو چشمات خلاصه میشه💙S💙                            ماه ناز عاشق دوستاشششه❤🤙🏻

ما زیاد نامزد نموندیم.

الان هشت ماهه عقدیم خداروشکر اکیه همه چی با اینکه خیلی ریسکی بود آشنایی مون و به سرعت عقد کردنمون.

قهر و دلخوری هم داریم اما با معذرت خواهی و صحبت بین خودمون حل میکنیم.

نه خوب نبود  همش دعوا و قهر بود

دعوا مثلا چطور ؟ من نامزدم همیشه دعوا داریم یجور بهونه میاره خییییلی همو دوسداریم و با عشق ب هم رسیدیم اما کار نمیکنه و بیشتر وقتا دعوا و فحش و تهمت میزنه بهم 

دعوا مثلا چطور ؟ من نامزدم همیشه دعوا داریم یجور بهونه میاره خییییلی همو دوسداریم و با عشق ب هم رسید ...

۱ ساله نامزدیم تو بلاتکلیفی گذاشته هر دومونو 

منم بهش میگم یکم به فکر زندگی باش 

بهش بر میخوره 

دو تا چیز اون میگه دو تا من

بعدش یه هفته قهریم