2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین نظر بدین

380 بازدید | 42 پست

من قبلا به یه دعا نویس مومن مراجعه کردم

گف ک براتون سحرو جادو گردن تا تو از چشم همسرت بیفتی

دوباره به یکی دیگ پیام دادم اینجا آدرسش رو گذاشته بودن خانما

اونم یه خانمی بود گف چیزی از جدایی نمیبینم سحرو جادو هم داری ستاره هاتون فقط جفت نیستن

امروز دوباره به یکی دیگ مراجعه کردم‌گف زندگی شمارو بهم ریختن دیگ‌درست نمیشه اخرش طلاقه

الان ینی دارم سکته میکنم

نمیدونم راسته یا نه😭😭😭😭

خدایا همه امیدم به توعه♥️

خودت چی فکر میکنی ؟

به نظرم با جای این چیزا تمرکز رو بزار روی درست کردن زندگیت اگر خودت مشکل داری درستش کن .اگر شوهرت بد هست طوریکه اصلا درست نمیشه زودتر جدا شو .

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

واااای عزیزم چرا انقدر توجه میکنی من که اصلا اعتقاد ندارم

اگه اعتقاد نداشته باشی اصلا کار ساز نیست

و اینکه اصلا این افکار اشتباهه خودتو درگیرش نکن

این باعث میشه همش به همون طلاق ناخداگاه فکر کنی

همه چی درست میشه شاید امروز نه، ولی در نهایت میشه😊😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حیف اون زندگی که قراره بر پایه حرفهای رمال برقرار بمونه یا نمونه.ببین چی میگم.رمال مومن نداریم.حتی اگه از توی قرآن دعا بده بهت‌خدا لعنتشون کرده.تویی هم که میری پیشش گناهکاری.

ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم.بر دشمن مرتضی علی ع لعنت.

همش دروغه 

زندگی مگه به این چرت و پرتاس عزیزدلم؟

دعا و سحر و جادو بجز این که یه سری انرژی بد وارد زندگیت میکنه چیز دیگ ای نداره

اونی ک سحر و جادو میکنه اگ واقعا چیزی بلد بود یکی برا خودش سحر میکرد تا اینقد بی نیاز بشه که احتیاجی به سحر و جادو کردن و مول گرفتن نداشته باشه و تو زندگیشون هیچ مشکلی نباشه

به این چیزا اعتقاد نداشته باش

زندگیه تو دست خودت و خدای خودت

از خدا بخواه زندگیت درست بشه و اگه زندگیتو دوس داری برای درست شدنش تلاش کن

خودت چی فکر میکنی ؟ به نظرم با جای این چیزا تمرکز رو بزار روی درست کردن زندگیت اگر خودت مشکل داری د ...

شوهرم بد نبود

فقط سر یه دعوا به اینجا رسیدیم

اونم میگ طلاق

ولی نه من درخواست دادم نه اون

سه ماهه همین طور بلاتکلیفیم

واااای عزیزم چرا انقدر توجه میکنی من که اصلا اعتقاد ندارم اگه اعتقاد نداشته باشی اصلا کار ساز نیست ...

منم اعتقاد ندارم

از بس بلاتکلیف موندم

از بس فشار روحی دارم میگم بزار زنگ بزنم ببینم اینا چی‌میگن😭😭😭😭😭😭😭

یکی از آشناهامون می‌گفت خواهرش مشکل داشته رفتن دعا نویس  و زندگیش خوب شده. یکی از دوستاشون گفته پس منم برم شوهرم باهام خوب شه رفته بوده مرده گفته باید .....بکنی تا بهت دعا بدم .دیگه فکر کن یه زن تنها توی خونه میخواسته چیکار کنه . و تمام .

حیف اون زندگی که قراره بر پایه حرفهای رمال برقرار بمونه یا نمونه.ببین چی میگم.رمال مومن نداریم.حتی ا ...

مثلا سید بود

گفتم‌شاید چون سید هس

چیزی بگه😭

گف طلاقه

همش دروغه  زندگی مگه به این چرت و پرتاس عزیزدلم؟ دعا و سحر و جادو بجز این که یه سری انرژی بد ...

خیلی تلاش کردم اجی

خیلی التماس خدا

التماس همسرم میکنم

هیچی‌به هیچی😭😭😭😭😭

شوهرم بد نبود فقط سر یه دعوا به اینجا رسیدیم اونم میگ طلاق ولی نه من درخواست دادم نه اون سه ماهه ...

سوره الرحمن یا طلاق رو هر روز بخون . سحر هم‌باشه از قدرت خدا بالاتر نیست که . درست میشه عزیزم.به خدا درست میشه .

امشب نماز شب بخون از خود خدا بخواه درست کنه مشکلت رو . 

سوره الرحمن یا طلاق رو هر روز بخون . سحر هم‌باشه از قدرت خدا بالاتر نیست که . درست میشه عزیزم.به خدا ...

اینقد سوره طلاق المزمل دکر یا ودود خوندم

چله سوره یاسین برداشتم

خدا هنوز هیچ نگاهی بهم نکرده😭😭😭

کاش یه راهی جلوی پام‌بزاره

مثلا سید بود گفتم‌شاید چون سید هس چیزی بگه😭 گف طلاقه

اگه حرف سید برات مهمه عزیزم منم سید هستم میگم نرو .بخدا اینا بیشتر جدایی و سردی میندازند تو زندگیت .واسه چندرغاز پول.اگه گرفتاری و مشکل داری چله حدیث کسا بردار چله زیارت عاشورا بردار.نرو پیش این آدمهای مغضوب خدا.انشالله که با خوشی و سلامتی به پای همدیگه پیر بشین.این حرفها رو هم بریز دور.اینها رو به همه میگن تا باز بری پیش شون و نون دونی شون بی نون نمونه

ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم.بر دشمن مرتضی علی ع لعنت.
مثلا سید بود گفتم‌شاید چون سید هس چیزی بگه😭 گف طلاقه

نه بابا .میگی هر کدومشون یه چیزی گفتن .

این رو بگم برات .یه بار خودم تو خونه خودم دعا پیدا کردم خیلی اون مدت با شوهرم هم بد بودم الانم نمیگم دعوا نداریم ولی بالاخره ذاتی بد نیست ولی اون موقعها طوری بودکه خودم اصلا نمیخواستمش. بعد اون چیزی که پیدا کردم هم نمیدونستم چیه .به مامانم نشون دادم ترسید و گفت دعاست . بعد دیگه خوب تر شدم ولی مهم اینکه اون رو برای جدایی ما گرفته بودن ولی هیچ اثری به لطف خدا نداشت . 

دعام رو توی یه از این جا نهری های سبز کوچیک کربلا گذاشته بودن که من فکر میکردم مهره .شوهرم هم همین طور .بعد از گذشت چندین وقت تازه خواستیم باهاش نماز بخونیم که فهمیدیم چیه .هیچ کاریش نکردیم چون اعتقاد نداشتیم .ولی بی اثر نبود .