sohela6 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 2145 عنوان چقدر سخته 😔 120 بازدید | 13 پست چقدر سخته وقتی یکی رو باتمام وجود دوسش داری خانوادت محرومش کنن واست نزارن سمتش بریتوروخدا واسم دعاکنید رازی شن خسته شدم از دستشون 😔 تاحالا واسه شما پیش اومده؟ 1400/09/17 | 18:35 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تهمینه_زن_رستم عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 7414 والا یکی رو دیدم واسه این به اصطلاح عشقش خودکشی کرد تا بهش رسید الان دارن طلاق میگیرن انقد پسره پلشته من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞
مسافر_عاشق عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 7734 آره عزیزم بعد سه سال جنگیدن به عشقم رسیدم دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
sohela6 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 2145 والا یکی رو دیدم واسه این به اصطلاح عشقش خودکشی کرد تا بهش رسید الان دارن طلاق میگیرن انقد پس ... پسره دوسش داشت ؟یعنی خودکشی کرد رازی شدن ؟
sohela6 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 2145 آره عزیزم بعد سه سال جنگیدن به عشقم رسیدم خوش بحالت عزیزدلمخانوادت رازی نبودن ؟عشقت فامیل بود یاغریبه
تهمینه_زن_رستم عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 7414 پسره دوسش داشت ؟ یعنی خودکشی کرد رازی شدن ؟ دختره خودکشی کرد واسه پسرهعاشق و معشوق بودنالان کارد و پنیرن😂😂 از قضا خانواده دختره هم خیلی مخالف بودن من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞
sohela6 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 2145 دختره خودکشی کرد واسه پسره عاشق و معشوق بودن الان کارد و پنیرن😂😂 از قضا خانواده دختره هم ... منم خودکشی کنم خانوادم رازی میشن؟😥باچی خودکشی کردقرص ؟
مسافر_عاشق عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 7734 خوش بحالت عزیزدلم خانوادت رازی نبودن ؟ عشقت فامیل بود یاغریبه انشاالله توهم به عشقت برسی گلمنه به زور راضی شدن هنوزم بعد شیش سال میگن جای تو اونجا نبود شوهرم غریبه بود و از یه شهر خیلی دور که منم بعد ازدواج اومدم شهر شوهرم دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
sohela6 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 2145 انشاالله توهم به عشقت برسی گلم نه به زور راضی شدن هنوزم بعد شیش سال میگن جای تو اونجا نبود ش ... انشاالله همیشه خوشبخت باشی عزیزدلم😘😍برام خیلی دعاکن بهش برسم 😔
تهمینه_زن_رستم عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 7414 منم خودکشی کنم خانوادم رازی میشن؟😥باچی خودکشی کردقرص ؟ خجالت نمیکشی پلشت ؟؟؟اون به کجا رسید که تو برسی آخه ؟بعدش بابای بدبختی سکته زد مرد الانم خودش با دو تا بچه داره آواره میشه 😏😏😏 من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞
مسافر_عاشق عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 7734 انشاالله همیشه خوشبخت باشی عزیزدلم😘😍 برام خیلی دعاکن بهش برسم 😔 فدای تو عزیزدل انشاالله که امام مهربونیا واسطه بشه خدا بخواد بهش برسی گلم دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
sohela6 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 2145 خجالت نمیکشی پلشت ؟؟؟ اون به کجا رسید که تو برسی آخه ؟ بعدش بابای بدبختی سکته زد مرد الانم خودش با ... این چه طرز صحبت کردن😐😑
sohela6 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 2145 فدای تو عزیزدل انشاالله که امام مهربونیا واسطه بشه خدا بخواد بهش برسی گلم فدات شم
تهمینه_زن_رستم عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 7414 این چه طرز صحبت کردن😐😑 با کسی که انقد ساده به خودکشی فک میکنه بهتره این حرف نمیشه زد من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞