2821
2789
عنوان

میشه بیاید😐💔

93 بازدید | 20 پست

ازدواج یه پزشک( دندان) با معلم یا دانشجو معلمی دیدید؟

چه نگاهی دارید به این مسئله؟

و اینکه بنظرتون ادمای این رشته چه مدلی هستن؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لطف کن به آدما نگاه انسانی داشته باش

مگه گفتم حیوانه😐

میگم شخصیتشون چجوریه عجبا

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

خب از نظر بقیه که میگن واااای دکتر ازدواج کرده با معلم و اینا

ولی اصلا اهمیت نداره مهم دلخوشی و خوشبختیه چه فایده داره وقتی دلت خون باشه ولی پولدار باشه شوهرت

هرجا دلت خوش باشه باید همونجا باشی خداروشکر خوده طرف ک دکتره اونم معلمه ینی قطعا مشکل مالی هم ندارن

بله زندگیشون خوبه آقا پزشک خانوم دبیر

جدی؟

راضی از زندگی؟

خب از نظر بقیه که میگن واااای دکتر ازدواج کرده با معلم و اینا ولی اصلا اهمیت نداره مهم دلخوشی و خوش ...

نه ببین مالی نمیگم.منظورم اینه این قشر خیلی ادمای اوپنی نیستن؟ بخاطر شرایط شغل.

خودم چند جا رفتم مثلا بیمارستان دندانپزشکی انقد باز رفتار میکردن حالم بد. شد

جدی؟ راضی از زندگی؟

بله

این رضایت ربط به اخلاق دوطرف داره شوهر عمم هستن و خیلی هم خوش اخلاق

عوضش فامیل دیگه ای داریم که پزشکه و اخلاقش مناسب نیست

مربوط به تربیت هر فرد میشه

با کمک خدا خانوم دکتر آینده❤
آدما رو از شغلشون جدا نکردی  این میشه نگاه ابزاری

شغل خیلی رو ادم تاثیر داره ادما قشر بندی میشن 

بله این رضایت ربط به اخلاق دوطرف داره شوهر عمم هستن و خیلی هم خوش اخلاق عوضش فامیل دیگه ای داریم ک ...

اره درست میگی ایشون غریبه است من خیلی نمیشناسمش هنوز

نه ببین مالی نمیگم.منظورم اینه این قشر خیلی ادمای اوپنی نیستن؟ بخاطر شرایط شغل. خودم چند جا رفتم مث ...

آهان از اون جهت😂😂😂😂

فکر کردم منظورت چیز دیگس

اونم البته ربط به فرهنگ داره خودم پیش یک دندونپزشک میرم که فوق العاده با اخلاقه به چشم آدم نگاه نمیکنه

با کمک خدا خانوم دکتر آینده❤
حوصله توضیح ندارم دیگه قشر بندی تو ذهنه شماست موفق باشی

وقتی کامنت میزاری منتظر بحث باش.مدلم اینه و راضی ام.

همچنین

آهان از اون جهت😂😂😂😂 فکر کردم منظورت چیز دیگس اونم البته ربط به فرهنگ داره خودم پیش یک دندونپزش ...

نه خب خیلی مهمه حرفی که گفتی.

ولی این اقا هم خیلی خوش اخلاقه مودبه و کاری نمیکنه که کسی ناراحت بشه ولی رفتارش با من خیلی با بقیه فرق داره😑🤕

جلسات منم داره کش میده نمیدونم چه فکری داره 

2828
2791
2779
2792