2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1196 بازدید | 51 پست

اگه خودتو بکشی  میدونی اون ور چی در انتظارته ؟ 

هیچ وقت بخشیده نمیشی 

تا زمانیک مرگ واقعیت برسه اواره میشی 

تقصیر اون بچه چیه ؟ 

خدا میخواد اون به دنیا بیاد تو نمیزاری؟ خیلی اشتباهه 

به خدا توکل کن 

انشالله مشکلاتت حل میشن

خودخواه نباش 

زندگی کن

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بچه ها میدونم براتون تکراریه ولی هر تاپیک خودکشی ببینم ابن رو می‌فرستم🌺 هیچکس اونقدر ارزش نداره ...

عزیزه من

توی این دنیا ،یکی اینهمه ندار،یکی اونهمه دارااا

بعد گناه خودکشی برا همه یکسانه؟

بعد اصلا کسی اون دنیا رو دیده؟

اصلا اون چیزایی که توی اون برنامه اشخاص دیدن شاید پردازش های مغزشون بوده مثله خواب دیدن،چون تا سه روز بعده مرگ ،مغز سلول‌های زنده ن

خب خودش شعور نداره، شوهرت غیرت نداره، چجوری اونو با تو خونه تنها میزاره. بندازش بیرون

تازه به من میگه امروز که دهنتو ببند😢😭😭تورو طلاقت میدم راحت شی اما برادرمو آواره نمیکنم 

مشکلم برادر شوهرمه که یه هفته میشه اومده خونمون خونمون یه فرش میخوره  کوچیکه منم حامله ام ۷ماهه ...

به خود داداشش بگو خب.

بگو من با این وضعم چیکار کنم الان تو آمدی؟

تو باید بری بیرون یا من؟

من و خدا💫
عزیزه من توی این دنیا ،یکی اینهمه ندار،یکی اونهمه دارااا بعد گناه خودکشی برا همه یکسانه؟ بعد اصلا ...

میدونم خودکشی گناه داره اما دلم استراحت میخواد دلم میخواد راحت دراز بکشم تا هروقت خواستم بخوابم خونم ماله خودم باشه نه اینکه تویه یک سالن کوچیک یه فرش میخوره سه نفر زندگی کنیم

تازه به من میگه امروز که دهنتو ببند😢😭😭تورو طلاقت میدم راحت شی اما برادرمو آواره نمیکنم 

ینی خاک بر سرش که فرق زن و مرد و تو خونش نمیفهمه😔😔😔😔

حالا نمیتونی چن روز بری خونه مادرت؟

من و خدا💫
ینی خاک بر سرش که فرق زن و مرد و تو خونش نمیفهمه😔😔😔😔 حالا نمیتونی چن روز بری خونه مادرت؟

اونجا برم تاکی آخه؟ها پدرم فوت مرده مادرمم مردم بهش پول خیرات میدن یتیم هستن پشتوانه ای ندارم 😭 فقط خدارو بالای سرم دارم 

خب شاید ناخواسته بوده؟ منظور من سطح فرهنگ و امکاناتشون بود

ماکروفاژ جان

آخه تو شرایط بحران باید از همه ی روش هایی که بارداری ناخواسته می انجامد هم پیشگیری کرد،اره متوجه شدم چی میگی،اوکی اوکی

اونجا برم تاکی آخه؟ها پدرم فوت مرده مادرمم مردم بهش پول خیرات میدن یتیم هستن پشتوانه ای ندارم 😭 فقط ...

کاش میتونستیم کمکت کنیم.

آخه خود شوهرت نباید با خیال راحت تو و اونو بزاره بره.

مگه مسلمون نیست. محرم نامحرم نمیفهمه

خب تو هم به برادرش غر بزن .

اونکه برا کار اومده پاشه بره سر کار.

از افغانستان اومده دیگه از آمریکا که نیومده.

من و خدا💫