2777
2789
عنوان

تازه عروسم و

222 بازدید | 11 پست

شوهرم تو جمع همش میره دور میشینه ؛یا بی محلی میکنه بهم  .باهاش حرف بزنم ساکت هست و مطلق جواب نمیده انگار که خجالت میکشه جواب نمیده

دوران نامزدیمون پیش همه مینشست دست مینداخت گردنم گرم و حرف و ...فقط تنهاییمون باهام خوبه 

الان خیلی سختمه که دور میشینه همشون غریبه ان موذب میشم .بارها براش توضیح دادم حسمو ولی باز میشه همون .بنظرتون چطوری درستش کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو اینجوری کنی دیگه بیرون نمیام😐 بگو من تنها روم نیست اینا.

ولی راستشو بگم منم خوشم نمیاد تو جمع ور دل هم باشیم🤕

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بگو اینجوری کنی دیگه بیرون نمیام😐 بگو من تنها روم نیست اینا. ولی راستشو بگم منم خوشم نمیاد تو جمع ...

آخه یجوری سرد و دور میشینه فک میکنن باهم دعوامون شده هی طبیعی هم نیست 

تو بیشتر از اون کم محلی کن اگه دور نشست اصلا توجه نکن وحتی نگاهشم نکن انگار نه انگار که وجود داره بذار اون ازت سوال کنه چرا دوری میکنی .وگرنه هر چی پایش بشی فقط خودتو سبک میکنی اونو پروتر

آخه یجوری سرد و دور میشینه فک میکنن باهم دعوامون شده هی طبیعی هم نیست 

من خودم چون مدلم اینه برام عادیه میدونی یکم بده تو جمع همش پیش هم یه جوریه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اون موقع اولش بوده به مرور عادی میشه باید نرمال برخورد کنید اینکه دائم پیش هم و دست در گردن هم عادی نیست به مرور خیلی جیزا عادی میشه به خودت میای میبینی بیست سال از دوران عاشقیتون گذشته 

اللهم العجل لولیک الفرج  ♥️🌱
من خودم چون مدلم اینه برام عادیه میدونی یکم بده تو جمع همش پیش هم یه جوریه

حتی ازش سوال میپرسم جواب نمیده  یا یا صدای عصبانی جواب تندی. میده یجوریه نمیتونم باهاش حرف بزنم اصلا تو جمع

حتی ازش سوال میپرسم جواب نمیده  یا یا صدای عصبانی جواب تندی. میده یجوریه نمیتونم باهاش حرف بزنم ...

ای بابا سخته که🤕حالا چرا جواب نمیده