2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

1229 بازدید | 16 پست

سلام یسوال  من قرص اورژانسی خوردم ۲۲روز پیش سرموعدم با یروز تاخیر پریود شدم کامل حتی دردناکترازقبل بود ولی پاهام و کمرم هنوز درد میکنه اثرات این قرصه کی میره؟؟؟؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم منم در شرایط شما بعد مصرف قرص سر موعد پریود شدم با درد و همراه دفع لخته ولی ۱۲ روز بعد اون دل درد و کمر درد خفیف دارم .ایا برای شما عوارض قرص بود؟ الان بهتر شدید؟

سلام خوبین، شماهم لک بینی داشتین؟؟ من قرص خوردم اما همراه ترشح چند لک خون دیدم باید دیروز پریود میشد ...

ن من یهو پریود شدم‌خیلییییم سنگین بود. پریود میشی نگران نباش

من رابطه بدون دوخول داشتم اب بهم برخورد نداشت حدودا اما احتمال دادم ممکنه خورده باشه،  قرص لورژسترول خوردم 26اسفند دو روز پیش همراه ترشح لک خون دیدم اما خیلی استرس دارم، امیدوارم زودتر پریود شم بار اولم بود

من رابطه بدون دوخول داشتم اب بهم برخورد نداشت حدودا اما احتمال دادم ممکنه خورده باشه،  قرص لورژ ...

عزیزم ملت هرشب رابطه دارن حامله نمیشن بعد شما با برخورد احتمالی انتظار داری حامله بشی😂😂

هیچی نمیشه خیالت راحت منم اولین بار همین فکرارو میکردم تا ۵ .۶ ماه پریودیم نا منظم بود فک کنم ۵۰تا بیبی چک فقط من استفاده کردم😂

عزیزم ملت هرشب رابطه دارن حامله نمیشن بعد شما با برخورد احتمالی انتظار داری حامله بشی😂😂 هیچی نمیش ...

دقیقا همینجوره نلمزدمم میگفت بهم، امروز بیبی چک زدم منفی شد خداروشکر منتظرم پریود شم، حالا اگ تا چندرور دیگ نشدم باز میزنم، علائم پریودی  دارم، ولی الان تقریبا استرسم کم  شد، لازمه بعد پریود بازم بیبی چک بزنم؟؟؟؟ 

دقیقا همینجوره نلمزدمم میگفت بهم، امروز بیبی چک زدم منفی شد خداروشکر منتظرم پریود شم، حالا اگ تا چند ...

بزار یچی برات تعریف کنم بخندی😆😆من اورژانسی ک خوردم ۱۰روز بعدش پزیود شدم ولی اینقد این زنا اومدن تواینور اونور نوشتن ممکنه حامله باشی ربطی به پریودی نداره من داشتم سکته میکردم شاید باورت نشه من اینقد توهم داشتم ک همه علائم حاملگیو گرفته بودم تا ۶ ماه بعد اون بازم توهم داشتم

۵ ماه ک گذشته بود من نفخ کردم شکمم ورم کرد چقدررر زار میزدم ک من حاملم و بدبخت شدم هرماهم ازمایش میدادم بتام یک بود تا گذشت و  نفخم خوب شد تازه از توهم دراومدم 

هرچی استرس داشته باشی عقبتر میفته اصلا بهش فک نکن وقای پریود شدی یعنی اگ چیزیم بود ریخت رفت ایناییم ک میگن ما موقع حاملگیمون پریود میشدیم اون پریود نبوده خونریزی بارداریه ک زمین تااسمون با پریودی فرق داره خیالت راحته راحت استرس نداشته باش میشی اگ نشدیم برو یه امپول پروژسترون بزن میشی به همین سادگی

بزار یچی برات تعریف کنم بخندی😆😆من اورژانسی ک خوردم ۱۰روز بعدش پزیود شدم ولی اینقد این زنا اومدن تو ...

خداروشکر پریود شدم تا بیبی چک زدم استرسم خوابید شبش اومد، وای دختر اینو میگی من خودم انروز خیلی حس حالت تهوع داشتم معذرت میخوام مثل آروغ زدن نگو نفخ کرده بودم گفتم من حامله ام ک این حسا و دارم وقتی داشتم بیبی میزدم انقدر استرس داشتم بدنم میلرزید، منم چندروز نفخ داشتم خیلی رو مخ بود خداروشکر خوب شدم، خداوکلیلی هرچی لذته برای مردا ما هرکاری کنیم اخرش بااین حامله شدن نشدن از دماغمون درمیاد🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خداروشکر پریود شدم تا بیبی چک زدم استرسم خوابید شبش اومد، وای دختر اینو میگی من خودم انروز خیلی حس ح ...

اره بابا دهنمون سرویس میشه منم الان ۸روزه عقب انداختم دیگ تصمیم گرفتم بیخیال باشم بلکه درست بشه