2821
2789
عنوان

درد و دل

88 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها بیاین یکم درد و دل بهتون احتیاج دارم کسیو ندارم باهاش حرف بزنم

14سالم بود ک پسر عموم امد خواستگاریم بخاطر شرایط خونه پدری ک خودش خیلی خیلی داستان مفصلیه و پر درد و رنجه تن ب ازدواج ب مردی رو دادم ک ی دستش بر اثر تصادف از کار افتاده بود الان8ساله ازدواج کردم و ی پسر دارم بماند از سختی هایی ک کشیدم و هیچوقت دم نزدم منم مثل خیلیای شما با خانواده شوهرم مشکل داشتم و کوتاه امدم و فقط زندگی کردم مشکلم اینا نیست مشکل من عشق شوهرمه چندین بار خیانت کرد بهم بخاطر اون چندین بار گفت کسی جای اونو برا من نمیگیره نمیتونم عاشقت باشم و هزار حرف یبار دیدم ک اون زن هم بش گفته بود من عذاب میکشم کنار شوهرم میخابم و متاسفانه فامیل میشن با ما اخرین بار پسرمو باردار بودم ک فهمیدم باهاش در ارتباطه و غوغایی بپا کردم البته قبلش تصمیم ب جدایی داشتم ک فهمیدم باردارم قول داد و سر قولشم موند ک سراغش نره اما من انگار ذهنم مریضه تا ی اهنگ گوش میده فک میکنم ب اون فک میکنه پیش من ک میخابه فک میکنم  اونو تصور میکنه چیزی برام کم نمیذاره مهربونه سعی میکنه کمبود نداشته باشم اما من چی بگم از ذهنم. اون زن بیرون نمیره دو روزه بس بش فکر کردم شبا خابشو میبینم همش فکر میکنم ی روز منو ول میکنه میره با اون از اسم اون زن طوری متنفرم ک اگر کسی هم هم اسمش باشه ازش بدم میاد نمیدونم الان دو روزه فک میکنم باز با اون زن در ارتباطه اخه چندوقتیه بیشتر بهم توجه میکنه کارایی ک قبلا نمیکرد مثلا دوست داره وقتی میاد خونه همش بشینم پیشش یا یهویی بوسم میکنه نمیدونم من فکرم مریضه یا شکم درسته خستم از این افکار 😭😭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببین فک کردن به این چیزا تورو بیشتر تو باتلاق میبره این افکار سمی و اذیت کننده مثل جنازه ای که بوی گند میده میمونه تو چرا هرشب و هر روز این جنازه رو با خودت حمل میکنی و اینور اونور میبری و بوش اذیتت میکنه برا زندگیت بجنگ به شوهرت اعتماد کن قوی باش عاشقانه نگاهش کن زندگی هیجان انگیز کن. اصلا به این موضوع فکر نکن میدونم سخته ولی شدنیه عشق بورز محبت کن من بهت قول میدم که فراموشش کنه  وقتی تو محبت کنی وقتی تو عشق بدی اونم عاشقت میشه یکم دست نیافتنی باش میگذره و تو باید عاقل باشی 

بیشتر ما زنا خیانت دیدیم نامردی دیدیم درحدمون ظلم شده من ۱۷ سالمه وقتی ۱۳ سالم بود  ازدواج کردم تا همین پارسال شوهرم بهم خیانت می‌کرد و منم زجه میزدم ازم نمیترسید تا میگفتم نکن میگفت هری خونه بابات. خوش اومدی منم بی سر پناه.  به اجبار موندم اما  الان دیگه اندازه اول دوسش ندارم و یکسالیه دیگه خیانت ندیدم ازش.  ماهم دل شکسته ایم منتاها باید قوی و عاقل باشی. 

ببین فک کردن به این چیزا تورو بیشتر تو باتلاق میبره این افکار سمی و اذیت کننده مثل جنازه ای که ...

من همه تلاشمو میکنم ک بهترین باشن خیلیا حتی دوستاش جلوی خودش میگن حیف این زن و من ب تندی باهمشون برخورد میکنم ک همسرم بهترین شوهر دنیاس خیلی از دوستاش حتی بهم پیشنهاد میدن و میگن تو خیلی حیفی خیلی فداکاری چطور ب پای این موندی اما من وااااقعا دوسش دارم فقط مشکلم همینه و واقعا اذیتم میکنه الان ک داره شب میشه عذا گرفتم ک باز خواب اون زنو نبینم

بیشتر ما زنا خیانت دیدیم نامردی دیدیم درحدمون ظلم شده من ۱۷ سالمه وقتی ۱۳ سالم بود  ا ...

منم مثل تو شدم پارسالو نتیجش شد ی بچت عصبی ب درد نخور بخاطر پسرم سعی کردم خوبشم 

بیشتر ما زنا خیانت دیدیم نامردی دیدیم درحدمون ظلم شده من ۱۷ سالمه وقتی ۱۳ سالم بود  ا ...

توچرا انقدر زود ازدواج کردی عزیزم اشتباه منو نکن تو خیلی شبیه گذشته منی نکن وقتی بچه بیاد مجبور میشی اگر درست نمیشه واقعا تمومش کن تو یبار ب دنیا امدی یبارم زندگی میکنی زندگی عاشقانه حقته و حقته ک با کسی باشی ک دوستت داشته باشه

شوهرت چندسالشه

من همه تلاشمو میکنم ک بهترین باشن خیلیا حتی دوستاش جلوی خودش میگن حیف این زن و من ب تندی باهمشون برخ ...

ببین تو گوگل بزن مدیتیشن برای خواب راحت. مدیتیشن میتونه کمکت کنه آروم بخوابی یه کلیپ صوتی که باید ریلکس کنی و موقع خواب  گوشش بدی. و اینکه با خودت تکرار کن که. من از همه بهترم من از همه قوی ترم نه تنها اون زن بلکه صدتا مثل اون نمیتونه  منو اذیت کنه میفهمم سخته اما. شدنیه. قوی باش و به روی شوهرت نیار مشاور برو حتما  و عاقلانه بشین باشوهرت حرف بزن بگو بیا زندگی رو پیش ببریم بگو گذشته شو فراموش کنه  مشاور میتونه کمکت کنه 

توچرا انقدر زود ازدواج کردی عزیزم اشتباه منو نکن تو خیلی شبیه گذشته منی نکن وقتی بچه بیاد مجبور میشی ...

عزیز دل اگه من راه فرار داشتم که همون موقع میرفتم نمیموندم هرشبو باگریه سر کنمکه  شده دیگه ولی من درستش میکنم درسته باب میل من نبود این ازدواج اما خودم باب میلم  میکنمش 

ببین تو گوگل بزن مدیتیشن برای خواب راحت. مدیتیشن میتونه کمکت کنه آروم بخوابی یه کلیپ صوتی که باید ری ...

ععه چه خوب مرسی از کمکت عزیزم خیلی صحبت کردم قول میده اما من میدونم با پوست و گوشت و خونش عاشقشه 😭

عزیز دل اگه من راه فرار داشتم که همون موقع میرفتم نمیموندم هرشبو باگریه سر کنمکه  شده دیگه ولی ...

پس توام مث منی و راه پس نداری انشالله ک درست میشه ولی بچه نیار تا درست بشه بچت مث بچه من نشه عصبیه بخدا موهاش ی تیکش ریخته باور میکنی بچه3ساله موهاش ریخته برا همونه ک دیگ نمیجنگم و تو خودم میریزم فقط روی خوب نشون میددم

ععه چه خوب مرسی از کمکت عزیزم خیلی صحبت کردم قول میده اما من میدونم با پوست و گوشت و خونش عاشقشه 😭

عزیزم با بچت مهربون باش و بهش آرامش بده باهمدیگه روزا شمع و عود روشن کنید تمرکز کنید بهش یاد بده تمرکز کنه قصه های قشنگ براش تعریف کن باهم غذا درست کنید نزار عصبی بزرگ شه  باهم برقصید  شوهرتم وقتی که قول میده تو باورش کن بهش اعتماد کن و اعتمادتو بهش نشون بده  یه جوری رفتار کن که انگار هیچی نشده. باورش کن و بعد اینکه قول داد دیگه به روی خودت نیار و حرفشو پیش نکش  اون وقتی ببینه تو فراموش کردی و چقد زندگیش آرامش داره و شاده دیگه کم کم یادش میره 

عزیزم با بچت مهربون باش و بهش آرامش بده باهمدیگه روزا شمع و عود روشن کنید تمرکز کنید بهش یاد بده تمر ...

تلاشمو میکنم و سعی میکنم خوش بین باشم تمیدوارم همینطور باشه ک تو میگی مرسی از محبتت